Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Naturnära och centralt belägen tvåa

När du hoppar på tunnelbanan på T-centralen har du tio minuter till din nya tvåa i Kristineberg. Här bor du nära stan i ett område där parkerna ligger tätt och Mälarens vatten finns inom räckhåll.

Utmana vännerna på en runda på Golfbaren eller plocka fram långfärdsskridskorna för en tur på Mälaren. Det finns mycket att välja på när aktivitet utomhus står på önskelistan, oavsett årstid. Hemma ger innergården en stor utomhusyta att njuta av, och i lägenheten väntar 58 välplanerade kvadratmeter.

Vardagsrum och kök

I ditt nya kök får hemmakocken utrymme för att experimentera med nya smaker på en köksbänk i vinkel. Stilrena kökssnickerier och energieffektiva vitvaror blir grunden för avancerade rätter och snabba frukostar. Vardagsrummet ger plats åt den sköna soffan och middagsbordet där många får plats.

Balkong

Oavsett om du ska duka upp middagen utomhus eller hänga kläderna på vädring är det skönt att ha en egen utomhusyta. Din balkong ger en egen utomhusoas på hemmaplan.

Sovrum

I den rymliga skjutdörrsgarderoben får allt från träningskläder till festblåsor plats utan trängselproblem. Du får in ljuset från fönstret mot balkongen och du har trivsam plats för sängen.

Badrum

Med en egen kombimaskin behöver du inte bekymra dig om bortglömda tvättider. På den ovanliggande bänken kan du sortera och vika, samtidigt som den ger en plats för doftljuset och en växt. Badrummet har ljust helkaklade väggar, och efter duschen torkar handduken snabbt på handdukstorken.

Hall

I hallen får säsongens ytterkläder en undangömd plats i skjutdörrsgarderoben till vänster. Städskåpet i hörnet ger plats åt städattiraljer och glödlampor. Hallens lättstädade klinkergolv övergår i en stilren parkett.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan