Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

6-1202, 2 Rum, 58 m²

Naturnära och centralt belägen tvåa

När du hoppar på tunnelbanan på T-centralen har du tio minuter till din nya tvåa i Kristineberg. Här bor du nära stan i ett område där parkerna ligger tätt och Mälarens vatten finns inom räckhåll.

Utmana vännerna på en runda på Golfbaren eller plocka fram långfärdsskridskorna för en tur på Mälaren. Det finns mycket att välja på när aktivitet utomhus står på önskelistan, oavsett årstid. Hemma ger innergården en stor utomhusyta att njuta av, och i lägenheten väntar 58 välplanerade kvadratmeter.

Vardagsrum och kök

I ditt nya kök får hemmakocken utrymme för att experimentera med nya smaker på en köksbänk i vinkel. Stilrena kökssnickerier och energieffektiva vitvaror blir grunden för avancerade rätter och snabba frukostar. Vardagsrummet ger plats åt den sköna soffan och middagsbordet där många får plats.

Balkong

Oavsett om du ska duka upp middagen utomhus eller hänga kläderna på vädring är det skönt att ha en egen utomhusyta. Din balkong ger en egen utomhusoas på hemmaplan.

Sovrum

I den rymliga skjutdörrsgarderoben får allt från träningskläder till festblåsor plats utan trängselproblem. Du får in ljuset från fönstret mot balkongen och du har trivsam plats för sängen.

Badrum

Med en egen kombimaskin behöver du inte bekymra dig om bortglömda tvättider. På den ovanliggande bänken kan du sortera och vika, samtidigt som den ger en plats för doftljuset och en växt. Badrummet har ljust helkaklade väggar, och efter duschen torkar handduken snabbt på handdukstorken.

Hall

I hallen får säsongens ytterkläder en undangömd plats i skjutdörrsgarderoben till vänster. Städskåpet i hörnet ger plats åt städattiraljer och glödlampor. Hallens lättstädade klinkergolv övergår i en stilren parkett.

Hemfakta

Bostad
6-1202
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 7
Antal rum
2
Storlek
58 m²
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan