Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Citynära och välplanerat i Kristineberg

Klippbad och parker inom räckhåll och citypuls runt knuten – på västra Kungsholmen har du ett läge där du slipper välja mellan natur och stad. Din nya fyra väntar i ett socialt och levande kvarter.

I hallen tas du emot av bra förvaring och slitstarkt golv. Ett par steg in möts du av hemmets öppna rum som breder ut sig åt båda hållen. Hemma hos dig smälter köket och vardagsrummet ihop genom den öppna gången och den utskjutande köksbänken. När du vill ha egentid finns tre sovrum att välja på. Uteplatsens yta kompletteras med din nya innergård där gårdshuset, pergolan och odlingslådorna ger gott om grönområden på hemmaplan.

Hall

Skjutdörrsgarderob längst ena väggen och klinkerplattor under fötterna – din hall är praktiskt och välplanerad. Väggen mittemot garderoben blir platsen där en kroklist och spegel kan pryda rummet.

Kök och vardagsrum

Fönstret i köket ger ett generöst ljusinsläpp till matlagningen och middagarna. Du har rum för ett matbord i köket där måltiderna kan ätas i trivsam köksmiljö. Induktionshällen, den integrerade diskmaskinen och resten av vitvarorna är energieffektiva och håller en hög standard. Vardagsrummet är platsen där du kan breda ut dig i soffan en lugn kväll, eller styra upp en spelturnering.

Uteplats

Tomatplantor, kryddodlingar och andra växtligheter skapar en grön oas på hemmaplan. Du har även plats för sköna utomhusmöbler.

Sovrum 1

Hemmets tre sovrum ligger trivsamt placerade i var sitt hörn av lägenheten. Det största bjuder på gott om plats för en bred säng, och här finns inbyggd förvaring med skjutdörrar.

Sovrum 2 och 3

Hemmets två mindre sovrum gör sig lika fint som sovrum som arbetsrum eller gästrum. Det ena har en garderob och det andra en klädkammare för allt från klädsamlingar till paketpapper.

Badrum och gästtoalett

I badrummet står tvättmaskin och torktumlare redo att hjälpa till när tvättkorgen är full. Bänken ovanför blir en skön arbets- och avlastningsyta. I spegelskåpet kan produkterna stå på rad, och i kommoden kan lagret med toarullar och tvålar få sin plats. Dusch finns i både badrum och gästtoalett, och båda rummen har stilren design med klinkergolv och helkaklade väggar.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan