Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

6-1103, 4 Rum, 98 m²

Citynära och välplanerat i Kristineberg

Klippbad och parker inom räckhåll och citypuls runt knuten – på västra Kungsholmen har du ett läge där du slipper välja mellan natur och stad. Din nya fyra väntar i ett socialt och levande kvarter.

I hallen tas du emot av bra förvaring och slitstarkt golv. Ett par steg in möts du av hemmets öppna rum som breder ut sig åt båda hållen. Hemma hos dig smälter köket och vardagsrummet ihop genom den öppna gången och den utskjutande köksbänken. När du vill ha egentid finns tre sovrum att välja på. Uteplatsens yta kompletteras med din nya innergård där gårdshuset, pergolan och odlingslådorna ger gott om grönområden på hemmaplan.

Hall

Skjutdörrsgarderob längst ena väggen och klinkerplattor under fötterna – din hall är praktiskt och välplanerad. Väggen mittemot garderoben blir platsen där en kroklist och spegel kan pryda rummet.

Kök och vardagsrum

Fönstret i köket ger ett generöst ljusinsläpp till matlagningen och middagarna. Du har rum för ett matbord i köket där måltiderna kan ätas i trivsam köksmiljö. Induktionshällen, den integrerade diskmaskinen och resten av vitvarorna är energieffektiva och håller en hög standard. Vardagsrummet är platsen där du kan breda ut dig i soffan en lugn kväll, eller styra upp en spelturnering.

Uteplats

Tomatplantor, kryddodlingar och andra växtligheter skapar en grön oas på hemmaplan. Du har även plats för sköna utomhusmöbler.

Sovrum 1

Hemmets tre sovrum ligger trivsamt placerade i var sitt hörn av lägenheten. Det största bjuder på gott om plats för en bred säng, och här finns inbyggd förvaring med skjutdörrar.

Sovrum 2 och 3

Hemmets två mindre sovrum gör sig lika fint som sovrum som arbetsrum eller gästrum. Det ena har en garderob och det andra en klädkammare för allt från klädsamlingar till paketpapper.

Badrum och gästtoalett

I badrummet står tvättmaskin och torktumlare redo att hjälpa till när tvättkorgen är full. Bänken ovanför blir en skön arbets- och avlastningsyta. I spegelskåpet kan produkterna stå på rad, och i kommoden kan lagret med toarullar och tvålar få sin plats. Dusch finns i både badrum och gästtoalett, och båda rummen har stilren design med klinkergolv och helkaklade väggar.

Hemfakta

Bostad
6-1103
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
1 av 7
Antal rum
4
Storlek
98 m²
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan