Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Sovalkov och uteplats på Kungsholmen

Din nya etta bjuder på mer än bara ett rum. Här får sängen en avskild plats i sovalkoven, och uteplatsen ger ett rum i det fria. Utanför dörren väntar innergårdens ytor som du delar med grannarna.

På västra Kungsholmen finns city och natur inom nära räckhåll. Även hemma i ditt kvarter finns mixen av urbanitet och grönska. Du kan träffa grannarna vid gårdshuset eller på den planerade kvarterskrogen. Du kan också hitta en lugn plats för egentid under pergolan eller i Slottsparken. Hemma i ettan har du 42 egna kvadratmeter att trivas på. Hög standard och smarta lösningar präglar ditt hem.

Hall

Jackan och väskan kan du hänga av direkt till vänster i hallen med lättstädat klinkergolv. Du har flera väggytor där krokar, speglar och små hyllor kan placeras ut.

Badrum

Smidigt placerat i hallen finns ditt nya badrum. Här är platsen där både du och dina kläder blir rena. Du har en dusch i ena hörnet och en kombimaskin för tvätt och tork i det andra. Helkaklade väggar och klinkergolv ramar in rummet.

Kök och vardagsrum

Med uteplatsen dörr öppen kan friska fläktar bli ditt sällskap när du hackar löken till kvällens middag. I ditt kök har du bland annat induktionshäll, integrerad diskmaskin och stilrena bänkytor som hjälp i matlagningsbestyren. Det öppna rummet ger utrymme för soffan och middagsbordet. Den sköna fåtöljen och hyllorna med böcker och prydligheter får också sin plats.

Sovalkov

Sovalkoven låter sängen få en avskild yta. Förutom plats för sängen finns också förvaring i en garderob och en garderobsvägg med skjutdörrar.

Uteplats

Ett eget rum utomhus öppnar upp hemmet och ger plats för allt från att vädra kläder till att duka upp sommarens måltider.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan