Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

6-1101, 3 Rum, 84 m²

Smarta utrymmen och snygga lösningar

Din nya trea bjuder på välplanerade ytor och gott om förvaring. Den stilrena och hållbara designen ger dig en slitstark grund där den personliga smaken och livets skiftningar får ta plats.

Lägenheten är belägen i hörnet av ett av kvarterets hus. Du har öppna ytor, egna rum och en hemtrevlig uteplats. Det lilla arbetsrummet har ett trivsamt gavelläge vilket ger generöst med ljus till de flitiga och kreativa stunderna, och med ett fönster över diskhon får köksbestyren en vacker vy. Utanför dörren har du nära till Kungsholmens grönområden och klippor.

Hall

Hemma hos dig kliver man in på lättskött klinkergolv i en hall med förvaring både åt höger och vänster. Skjutdörrsgarderoben sparar plats, och mellan garderoberna på andra sidan finns den självklara platsen för spegeln och några trivsamma krokar.

Kök och vardagsrum

Lägenhetens öppna och umgängesvänliga rum släpper in ljuset med fönster åt tre håll. Matlagningen får en egen hörna att breda ut sig på. I det u-formade köket har du hög standard på vitvaror och snickerier. Vardagsrummet har utrymme för soffan och det stora middagsbordet.

Sovrum 1 och 2

Hemmets sovrum ligger bekvämt skilda åt i var sin ände av lägenheten. I båda rummen följer hemmets ekparkett med in och blir basen för den rogivande möbleringen. Det mindre har förvaring i en garderob, och det större har gott om förvaring i en egen klädkammare.

Uteplats

Med dörren till uteplatsen öppen får vardagsrummet en ljus och frisk känsla. Ute på uteplatsen har du en trivsam yta för möblemang och växtligheter.

Badrum

Tvätta och torka kläder kan du göra i ditt nya badrum med egen tvätthörna. Maskinerna är energieffektiva och smidigt placerade under en bänkskiva som blir en uppskattad arbets- och avlastningsyta. Förvaring över och under tvättstället, smidig hörndusch och stilren design ger ett harmoniskt och praktiskt badrum.

Arbetsrum

Med ett eget arbetsrum kan skrivbordet få en egen och avskild plats. Är det inte ett arbetsrum som står på önskelistan utan kanske ett lekrum, ett extra förråd eller något helt annat kan utrymmet med fördel användas till det i stället.

Hemfakta

Bostad
6-1101
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
1 av 7
Antal rum
3
Storlek
84 m²
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan