Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

6-1101, 3 Rum, 84 m²

Beskrivning

Smarta utrymmen och snygga lösningar

Din nya trea bjuder på välplanerade ytor och gott om förvaring. Den stilrena och hållbara designen ger dig en slitstark grund där den personliga smaken och livets skiftningar får ta plats.

Lägenheten är belägen i hörnet av ett av kvarterets hus. Du har öppna ytor, egna rum och en hemtrevlig uteplats. Det lilla arbetsrummet har ett trivsamt gavelläge vilket ger generöst med ljus till de flitiga och kreativa stunderna, och med ett fönster över diskhon får köksbestyren en vacker vy. Utanför dörren har du nära till Kungsholmens grönområden och klippor.

Hall

Hemma hos dig kliver man in på lättskött klinkergolv i en hall med förvaring både åt höger och vänster. Skjutdörrsgarderoben sparar plats, och mellan garderoberna på andra sidan finns den självklara platsen för spegeln och några trivsamma krokar.

Kök och vardagsrum

Lägenhetens öppna och umgängesvänliga rum släpper in ljuset med fönster åt tre håll. Matlagningen får en egen hörna att breda ut sig på. I det u-formade köket har du hög standard på vitvaror och snickerier. Vardagsrummet har utrymme för soffan och det stora middagsbordet.

Sovrum 1 och 2

Hemmets sovrum ligger bekvämt skilda åt i var sin ände av lägenheten. I båda rummen följer hemmets ekparkett med in och blir basen för den rogivande möbleringen. Det mindre har förvaring i en garderob, och det större har gott om förvaring i en egen klädkammare.

Uteplats

Med dörren till uteplatsen öppen får vardagsrummet en ljus och frisk känsla. Ute på uteplatsen har du en trivsam yta för möblemang och växtligheter.

Badrum

Tvätta och torka kläder kan du göra i ditt nya badrum med egen tvätthörna. Maskinerna är energieffektiva och smidigt placerade under en bänkskiva som blir en uppskattad arbets- och avlastningsyta. Förvaring över och under tvättstället, smidig hörndusch och stilren design ger ett harmoniskt och praktiskt badrum.

Arbetsrum

Med ett eget arbetsrum kan skrivbordet få en egen och avskild plats. Är det inte ett arbetsrum som står på önskelistan utan kanske ett lekrum, ett extra förråd eller något helt annat kan utrymmet med fördel användas till det i stället.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan