Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

5-1603, 4 Rum, 100 m²

Beskrivning

Bo högst upp i huset med gavelläge

På sjätte våningen hittar du din nya lägenhet i Kristineberg. Här ger fönster i tre väderstreck, en balkong och stilrena material en ljus och luftig lägenhet att längta hem till.

Från trapphuset kliver du in i en hall med fri sikt fram till ett av vardagsrummets tre fönster. Hallens risp- och slasktåliga klinkergolv övergår efter ett par meter till hemmets eleganta ekparkett. Hemma hos dig kommer ljuset in från tre håll och du har en välbalanserad blandning mellan egna rum och gemensamma ytor.

Hall

Hallen ger plats för jackor och halsdukar i den smidiga garderoben. Klinkergolvet räds inte lite lera och grus, utan det är slitstarkt och lättstädat. Runt hörnet finns garderobsväggen för mer förvaring.

Kök

I köket tillagar, diskar och förvarar dina nya vitvaror med låg energiåtgång – hemma hos dig har du energieffektiva lösningar i fokus. Du har gott om bänkyta och bra förvaring. I det ljusa gavelrummet har du utrymme för ett middagsbord där många kan samlas.

Vardagsrum och balkong

Ditt nya vardagsrum släpper in generöst med ljus tack vare gavelläget. På hemmets ekparkett trivs vardagsrumsmattan och allehanda möblemang. Ute på balkongen finns mer umgängesvänlig yta. Sommartid blir balkongen din egen uteservering.

Sovrum 1

Framåt dagens slut är det stora sovrummet platsen att längta till. Sängen får generöst med plats på ekparketten och du kan spana ut mot balkongen och innergården. Garderoberna i hallen utanför får sällskap av en till skjutdörrsgarderob inne i sovrummet.

Badrum och gästtoalett

Helkaklade väggar och klinkergolv är basen i badrummet och på den lilla gästtoaletten med dusch. I badrummet har du dessutom skön komfortvärme i golvet. Tvättmaskin och torktumlare gör badrummet till platsen för tvätten också.

Sovrum 2 och 3

Invid hallen finns två mindre sovrum på sju kvadratmeter var. Rummen passar lika bra som barnrum som arbetsrum eller ateljé. Ekparketten och de ljust målade väggarna ger en stilren bas.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Service i området

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan