Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Trivsam tvåa högst upp i huset

Från din balkong på sjätte våningen har du en trivsam överblick över den lummiga innergården i Kristineberg. Inne i lägenheten har du välplanerade ytor och praktiska lösningar i din nya tvåa.

När du spanar ner mot gården och ser att grannarna är i full färd med att få ordning på grillen kan du packa ihop vad du har för grillbart hemma och gå ner och ställa dig i kö till den perfekta glöden. Här kan ni äta tillsammans på gårdshusets altan. När glöden och kvällen har svalnat kan du landa hemma i din trivsamma tvåa.

Hall

I hallen välkomnas du med en fri sikt fram till balkongen och gott om förvaring i garderobsväggen. Badrummet väntar praktiskt direkt till höger, och du har klinkerplattor under fötterna.

Badrum

Om du sätter igång kombimaskinen innan du går hemifrån kan tvätten vara både ren och torr när du kommer hem igen. Duschen är placerad i hörnet och på väggen bredvid finns handdukstorken. Du har förvaring över och under handfatet.

Kök och vardagsrum

I köket förbereder du maten på stilrena bänkytor och med hjälp av energieffektiva vitvaror. Du har gott om förvaring för husgeråd och råvaror. Vardagsrummet blir platsen för slappa stunder, umgänge och vardagspyssel.

Balkong

Vardagsrummets glasdörr leder ut till balkongen med utblick mot gården. Här har du tolv egna kvadratmeter utomhus för möbler och växtligheter.

Sovrum

Vid dagens slut är ditt nya sovrum platsen att längta till. Du har gott om plats för den breda sängen och rogivande detaljer. Förvaringen står garderobsvägen för.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Service i området

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan