Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

5-1601, 3 Rum, 82 m²

6 planerade visningar

6 planerade visningar

Läs mer

Genomgångstrea i socialt kvarter

Rymlig trea med stor balkong ut mot innergården där gårdshuset och pergolan bjuder in till spontana grillmiddagar med grannarna. Visningar sker i visningslägenhet av annan storlek.

Gården gör det enkelt att träffa grannarna, och på den planerade kvarterskrogen ut mot gatan får ni en till avslappnad mötesplats. I Kristineberg är det enkelt att leva ett socialt liv på hemmaplan. Innergården kan också bli en plats för lugn egentid under pergolan med en bok som sällskap. Hemma i lägenheten väntar din egen oas på 32 kvadratmeter.

Hall

Välkommen in i en hall med förvaring bakom praktiska skjutdörrar. Väggen på andra sidan kan prydas med hallspegeln och en och annan krok.

Kök och vardagsrum

Hemma hos dig möts köket och vardagsrummet och skapar en social och umgängesvänlig del. Du kan duka upp i gemytlig köksmiljö eller i vardagsrummets utrymme. I köket ordnar du veckans måltider på stilrena köksbänkar och med bra förvaring som sällskap. Mellanmål och middagar ordnas med hjälp av dina energieffektiva vitvaror.

Balkong

En egen utomhusoas väntar bakom vardagsrummets glasdörr. Gröna växter, bekväma möbler och mjuka textilier skapar en balkong att längta till.

Arbetsrum

Ett extrarum invid köket låter drömmen om ett hemmakontor eller en ateljé ta form. Rummet har ett fönster och två garderober vid den andra kortändan.

Sovrum 1 och 2

Det stora sovrummet ger en generös yta för sängen, och garderobsväggen ger plats åt klädsamlingen. Det mindre har ett extra djupt fönster där det går att krypa upp och sätta sig. I det mindre sovrummet finns plats för en smalare säng och garderoben ger en bra grund för förvaringen.

Badrum

Smidigt placerat mellan sovrummen finns ditt nya badrum. Här har du maskinerna för tvätt och tork direkt till vänster – bortglömda tvättider i en gemensam tvättstuga blir här ett minne blott. När du kliver ur duschen är komfortvärmen i golvet en välkommen detalj, och på handdukstorken torkar handduken innan nästa dusch.

Hemfakta

Bostad
5-1601
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
6 av 7
Antal rum
3
Storlek
82 m²
Inflytt från
Oktober 2020
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan