Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Genomgångstrea i socialt kvarter

Rymlig trea med stor balkong ut mot innergården där gårdshuset och pergolan bjuder in till spontana grillmiddagar med grannarna. Visningar sker i visningslägenhet av annan storlek.

Gården gör det enkelt att träffa grannarna, och på den planerade kvarterskrogen ut mot gatan får ni en till avslappnad mötesplats. I Kristineberg är det enkelt att leva ett socialt liv på hemmaplan. Innergården kan också bli en plats för lugn egentid under pergolan med en bok som sällskap. Hemma i lägenheten väntar din egen oas på 32 kvadratmeter.

Hall

Välkommen in i en hall med förvaring bakom praktiska skjutdörrar. Väggen på andra sidan kan prydas med hallspegeln och en och annan krok.

Kök och vardagsrum

Hemma hos dig möts köket och vardagsrummet och skapar en social och umgängesvänlig del. Du kan duka upp i gemytlig köksmiljö eller i vardagsrummets utrymme. I köket ordnar du veckans måltider på stilrena köksbänkar och med bra förvaring som sällskap. Mellanmål och middagar ordnas med hjälp av dina energieffektiva vitvaror.

Balkong

En egen utomhusoas väntar bakom vardagsrummets glasdörr. Gröna växter, bekväma möbler och mjuka textilier skapar en balkong att längta till.

Arbetsrum

Ett extrarum invid köket låter drömmen om ett hemmakontor eller en ateljé ta form. Rummet har ett fönster och två garderober vid den andra kortändan.

Sovrum 1 och 2

Det stora sovrummet ger en generös yta för sängen, och garderobsväggen ger plats åt klädsamlingen. Det mindre har ett extra djupt fönster där det går att krypa upp och sätta sig. I det mindre sovrummet finns plats för en smalare säng och garderoben ger en bra grund för förvaringen.

Badrum

Smidigt placerat mellan sovrummen finns ditt nya badrum. Här har du maskinerna för tvätt och tork direkt till vänster – bortglömda tvättider i en gemensam tvättstuga blir här ett minne blott. När du kliver ur duschen är komfortvärmen i golvet en välkommen detalj, och på handdukstorken torkar handduken innan nästa dusch.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Service i området

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan