Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

5-1503, 4 Rum, 100 m²

6 planerade visningar

6 planerade visningar

Läs mer

Inflyttning: från november 2019 till oktober 2020

Odla på gården mitt i stan

Din nya fyra ger dig en större boyta än vad som ryms innanför lägenhetens väggar. Kvarterets gård blir som din egen trädgård där du kan koppla av under pergolan eller påta i odlingslådorna.

När du längtar efter ett kunna odla en del av grödorna själv samtidigt som du vill bo i stan är en innergård med odlingslådor lösningen. I Kristineberg kan du odla dina egna morötter och du når citykärnan på tio minuter. Hemma i lägenheten har du 100 kvadratmeter fördelade på trivsamma gemenskapsytor och egna rum.

Hall

Välkommen in i en luftig hall. Här har du plats för välkomnande och praktisk hallmöblering, och i garderoben får du smidig förvaring. Runt hörnet till vänster finns en garderobsvägg för mer ordning och reda.

Kök

I köket väntar hemtrevlig plats för måltider och matlagning. Här kan middagsgästerna slå sig ner medan du fixar i ordning det allra sista inför middagen. Du har gott om bänkyta där matlagning och servering kan breda ut sig, och även för ett sällskapligt middagsbord.

Vardagsrum och balkong

Vardagsrummets glasdörr leder ut på en rymlig balkong. Här kan du spana ut över innergårdens lummiga aktivitet när du kopplar av i den friska luften. Inne i vardagsrummet väntar plats för fredagsmys och tisdagspyssel.

Sovrum 1

Lite avskilt inne i lägenhetens ena hörn finns det största sovrummet. Här ger 14 kvadratmeter gott om utrymme för lugn och ro. På ekparketten finns plats för en bred säng, och garderoben löser förvaringen.

Badrum och gästtoalett

Ditt nya badrum är platsen för både tvagning och tvätt. Du har tvättmaskin, torktumlare, hörndusch och handdukstork. Förvaring bakom spegeldörren över handfatet och i kommoden under håller ordning på badrumsgrejerna. Gästtoaletten och badrummet har helkaklade väggar och ett stilrent klinkergolv.

Sovrum 2 och 3

I de mindre sovrummen finns plats för säng och skrivbord på hemmets ekparkett. Rummen mäter sju kvadratmeter var och har förberedd förvaring i var sin garderob. Det ena rummet har en djup fönsterbänk som blir som ett burspråk till rummet.

Hemfakta

Bostad
5-1503
Bostadstyp
Lägenhet
Ägandeform
Bostadsrätt
Våningsplan
5 av 0
Antal rum
4
Storlek
100 m²
Månadsavgift
4 960 kr
Pris per m²
71 950 kr
Pris
7 195 000 kr

Kontakt

Mathias  Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

+46704127538

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan