Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Odla på gården mitt i stan

Din nya fyra ger dig en större boyta än vad som ryms innanför lägenhetens väggar. Kvarterets gård blir som din egen trädgård där du kan koppla av under pergolan eller påta i odlingslådorna. Just nu erbjuder vi endast privatvisningar i visningsbostad av annan storlek.

När du längtar efter ett kunna odla en del av grödorna själv samtidigt som du vill bo i stan är en innergård med odlingslådor lösningen. I Kristineberg kan du odla dina egna morötter och du når citykärnan på tio minuter. Hemma i lägenheten har du 100 kvadratmeter fördelade på trivsamma gemenskapsytor och egna rum.

Hall

Välkommen in i en luftig hall. Här har du plats för välkomnande och praktisk hallmöblering, och i garderoben får du smidig förvaring. Runt hörnet till vänster finns en garderobsvägg för mer ordning och reda.

Kök

I köket väntar hemtrevlig plats för måltider och matlagning. Här kan middagsgästerna slå sig ner medan du fixar i ordning det allra sista inför middagen. Du har gott om bänkyta där matlagning och servering kan breda ut sig, och även för ett sällskapligt middagsbord.

Vardagsrum och balkong

Vardagsrummets glasdörr leder ut på en rymlig balkong. Här kan du spana ut över innergårdens lummiga aktivitet när du kopplar av i den friska luften. Inne i vardagsrummet väntar plats för fredagsmys och tisdagspyssel.

Sovrum 1

Lite avskilt inne i lägenhetens ena hörn finns det största sovrummet. Här ger 14 kvadratmeter gott om utrymme för lugn och ro. På ekparketten finns plats för en bred säng, och garderoben löser förvaringen.

Badrum och gästtoalett

Ditt nya badrum är platsen för både tvagning och tvätt. Du har tvättmaskin, torktumlare, hörndusch och handdukstork. Förvaring bakom spegeldörren över handfatet och i kommoden under håller ordning på badrumsgrejerna. Gästtoaletten och badrummet har helkaklade väggar och ett stilrent klinkergolv.

Sovrum 2 och 3

I de mindre sovrummen finns plats för säng och skrivbord på hemmets ekparkett. Rummen mäter sju kvadratmeter var och har förberedd förvaring i var sin garderob. Det ena rummet har en djup fönsterbänk som blir som ett burspråk till rummet.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan