Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

5-1501, 3 Rum, 82 m²

Beskrivning

Lummig innergård och välplanerade rum

Granne med slottsparken ligger kvarterets lummiga innergård. Här ger gårdshuset med altan, odlingslådorna och de trivsamma sittplatserna extra utrymme för utomhuslivet hemma.

Med en egen balkong och med en innergård ihop med grannarna finns det mycket utomhusyta på hemmaplan. Inne i själva trean väntar välplanerade rum för ett aktivt liv. Den öppna planlösningen lämpar sig lika väl för vardagliga hemmabestyr som för storslagna middagar. Sommarfesten med grannarna får sin självklara plats vid gårdshuset.

Hall

I hallen finns plats för jackor och skor för alla väder i rummets skjutdörrsgarderob. Klinkergolvet är slitstarkt och lättstädat – bra när lera och grus råkar komma med in. I resten av din nya lägenhet breder en vacker ekparkett ut sig.

Vardagsrum och balkong

Med ett öppet och rymligt vardagsrum finns det gott om plats att umgås på. När det vankas kalas har du plats för ett stort långbord, och välkomstdrinken kan du servera på vardagsrummets balkong med vacker utsikt mot innergården.

Kök och arbetsrum

Köket blir platsen där imponerande långkok och snabba mellanmål ordnas på stilrena bänkytor. Här har du nära till vad som händer i vardagsrummet och på balkongen när du lagar kvällens middag, samtidigt som du kan duka upp i köksmiljön. Dina vitvaror är snyggt utformade och energieffektiva. Arbetsrummet bakom köket ger mer förvaring och plats för hemmakontoret.

Badrum

I det helkaklade badrummet är tvätt- och torkmaskinerna placerade under en praktisk bänkskiva. Bänken är ett välkommet tillskott när tvätten ska sorteras, och här finns också plats för doftljuset och annat hemtrevligt. Du har hörndusch, belysning från spotlights i taket och förvaring över och under tvättstället.

Sovrum 1 och 2

Två sovrum ger plats för egentid och lugn och ro. Ekparketten och de ljust målade väggarna blir grunden för vilsam inredning, och garderoberna ger plats åt allt fån träningskläder till festblåsor. Rummen ligger bekvämt placerade på var sin sida om badrummet.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Service i området

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan