Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

5-1501, 3 Rum, 82 m²

Lummig innergård och välplanerade rum

Granne med slottsparken ligger kvarterets lummiga innergård. Här ger gårdshuset med altan, odlingslådorna och de trivsamma sittplatserna extra utrymme för utomhuslivet hemma.

Med en egen balkong och med en innergård ihop med grannarna finns det mycket utomhusyta på hemmaplan. Inne i själva trean väntar välplanerade rum för ett aktivt liv. Den öppna planlösningen lämpar sig lika väl för vardagliga hemmabestyr som för storslagna middagar. Sommarfesten med grannarna får sin självklara plats vid gårdshuset.

Hall

I hallen finns plats för jackor och skor för alla väder i rummets skjutdörrsgarderob. Klinkergolvet är slitstarkt och lättstädat – bra när lera och grus råkar komma med in. I resten av din nya lägenhet breder en vacker ekparkett ut sig.

Vardagsrum och balkong

Med ett öppet och rymligt vardagsrum finns det gott om plats att umgås på. När det vankas kalas har du plats för ett stort långbord, och välkomstdrinken kan du servera på vardagsrummets balkong med vacker utsikt mot innergården.

Kök och arbetsrum

Köket blir platsen där imponerande långkok och snabba mellanmål ordnas på stilrena bänkytor. Här har du nära till vad som händer i vardagsrummet och på balkongen när du lagar kvällens middag, samtidigt som du kan duka upp i köksmiljön. Dina vitvaror är snyggt utformade och energieffektiva. Arbetsrummet bakom köket ger mer förvaring och plats för hemmakontoret.

Badrum

I det helkaklade badrummet är tvätt- och torkmaskinerna placerade under en praktisk bänkskiva. Bänken är ett välkommet tillskott när tvätten ska sorteras, och här finns också plats för doftljuset och annat hemtrevligt. Du har hörndusch, belysning från spotlights i taket och förvaring över och under tvättstället.

Sovrum 1 och 2

Två sovrum ger plats för egentid och lugn och ro. Ekparketten och de ljust målade väggarna blir grunden för vilsam inredning, och garderoberna ger plats åt allt fån träningskläder till festblåsor. Rummen ligger bekvämt placerade på var sin sida om badrummet.

Hemfakta

Bostad
5-1501
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 7
Antal rum
3
Storlek
82 m²
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan