Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Urbant friluftsliv i Kristineberg

När du känner för något mittemellan en lugn stund i parken och en spännande fotbollsmatch har du flera bra alternativ inom räckhåll. Hemma väntar en fyra på 100 välplanerade kvadratmeter. Belägen på våning fyra.

Tävling i trivsam miljö och med valfri nivå av seriositet hittar du på Golfbaren i Kristineberg och på Boulbar i Rålambshovsparken. Här kan du slå ditt personbästa i minigolf eller boule och ta ett glas med vänner och familj. Kvällens middag kan du servera hemma i fyran. Här kan du välja om du ska duka upp i köket eller i vardagsrummet, båda med gavelläge.

Hall

Hemma hos dig kliver du in i en hall där ytterkläder och grejer kan få sin plats i skjutdörrsgarderoben till vänster. Du har en luftig yta och klinkergolv under fötterna. Mer förvaring väntar på vägen bort mot det stora sovrummet.

Kök

Lägenhetens placering ger trivsamma gavelrum åt båda håll. I köket väntar rymliga köksbänkar på att den matlagningsglada ska få utlopp för sin kreativitet. Alla hemmets vitvaror gör sina sysslor med låg energiåtgång – bra för miljön och plånboken. Med en matplats i köket kan veckans måltider intas i trivsam matlagningsatmosfär.

Vardagsrum och balkong

Med balkongdörren öppen får du sällskap av den friska luften inne i vardagsrummet. Här har du en generös yta för sällskapliga möblemang och trivsamma prydligheter. Från den rymliga balkongen kan du spana ut över innergården. En egen utomhusoas hemma ger plats för bekväma utemöbler och små köksodlingar.

Sovrum 1

I ditt nya sovrum ser du ut mot din egen balkong och vidare mot gården när du drar upp rullgardinen på morgonen. Kläderna för dagen väntar på prydliga rader bakom garderobens skjutdörrar.

Badrum och gästtoalett

Dubbla rum med wc och dusch minimerar körisken hemma. Här har du en liten gästtoalett som delar badrummets snygga design med klinkergolv och helkaklade väggar. I badrummet har du dessutom smidig förvaring och hemmets tvätt- och torkmaskiner. När du donar med tvätten blir rummets komfortvärme i golvet extra uppskattad.

Sovrum 2 och 3

På var sin sida av gästtoaletten finns hemmets två mindre sovrum. Sju kvadratmeter, en garderob och ett fönster att spana ner mot gatan från är basen i båda rummen. Här väntar hemmets ekparkett och vitmålade väggar på trivsamma möblemang.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan