Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Cykelavstånd på Kungsholmen

När du bor på Kungsholmen är det nära till det mesta. Är cykeln ditt främsta färdmedel kan du smidigt parkera den vid entrén, eller ställa den i cykelförrådet i källaren.

Låter du cykeln stå kvar för dagen har du tunnelbanan tre minuter bort. Här bor du med bra kommunikationer och med det mesta inom räckhåll. Hemma på gården blir gårdshuset med altan en uppskattad extrayta, och uppe i lägenheten väntar dina 48 nya kvadratmeter. Öppen planlösning för kök och vardagsrum, sovrum med stor garderob, badrum med tvättmaskin och en egen balkong – här är det enkelt att trivas.

Hall

I hallen gömmer du undan ytterkläder och pryttlar bakom platssparande skjutdörrar. På väggen mittemot garderoben finns dörren in mot badrummet, men också plats för trivsamma krokar och en spegel. Du har fri sikt fram till balkongen och klinkergolv under fötterna.

Badrum

I ditt badrum finns duschhörna, kombimaskin för tvätt och tork, tvättställ och wc-stol. Kakelplattorna når från golv till tak och du har klinkergolv med skön komfortvärme. I spegelskåpet kan du rada upp krämer och produkter, och i kommoden under har du plats för mer badrumsgrejer.

Kök och vardagsrum

Tisdagsfrukostar och helgmiddagar ordnas i ditt nya och välplanerade kök. Bänkyta, förvaring och vitvaror i toppklass blir grunden för matlagningen. I vardagsrummet har du en öppen yta att inreda med soffan och matplatsen. Ekparketten blir en stilren grund, och balkongen och fönstret släpper in ljus och luft.

Balkong

Vardagsrummets glasdörr leder ut på din nya balkong. Här har du utrymme för tomatplantor och hemtrevliga utemöbler. Utsikten är din lummiga innergård.

Sovrum

Med en garderobsvägg i sovrummet får hela klädsamlingen plats. Sovrummets yta på tio kvadratmeter ger gott om plats för en bred säng där det är skönt att landa vid dagens slut.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan