Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

5-1402, 2 Rum, 48 m²

6 planerade visningar

6 planerade visningar

Läs mer

Inflyttning: från november 2019 till oktober 2020

Cykelavstånd på Kungsholmen

När du bor på Kungsholmen är det nära till det mesta. Är cykeln ditt främsta färdmedel kan du smidigt parkera den vid entrén, eller ställa den i cykelförrådet i källaren.

Låter du cykeln stå kvar för dagen har du tunnelbanan tre minuter bort. Här bor du med bra kommunikationer och med det mesta inom räckhåll. Hemma på gården blir gårdshuset med altan en uppskattad extrayta, och uppe i lägenheten väntar dina 48 nya kvadratmeter. Öppen planlösning för kök och vardagsrum, sovrum med stor garderob, badrum med tvättmaskin och en egen balkong – här är det enkelt att trivas.

Hall

I hallen gömmer du undan ytterkläder och pryttlar bakom platssparande skjutdörrar. På väggen mittemot garderoben finns dörren in mot badrummet, men också plats för trivsamma krokar och en spegel. Du har fri sikt fram till balkongen och klinkergolv under fötterna.

Badrum

I ditt badrum finns duschhörna, kombimaskin för tvätt och tork, tvättställ och wc-stol. Kakelplattorna når från golv till tak och du har klinkergolv med skön komfortvärme. I spegelskåpet kan du rada upp krämer och produkter, och i kommoden under har du plats för mer badrumsgrejer.

Kök och vardagsrum

Tisdagsfrukostar och helgmiddagar ordnas i ditt nya och välplanerade kök. Bänkyta, förvaring och vitvaror i toppklass blir grunden för matlagningen. I vardagsrummet har du en öppen yta att inreda med soffan och matplatsen. Ekparketten blir en stilren grund, och balkongen och fönstret släpper in ljus och luft.

Balkong

Vardagsrummets glasdörr leder ut på din nya balkong. Här har du utrymme för tomatplantor och hemtrevliga utemöbler. Utsikten är din lummiga innergård.

Sovrum

Med en garderobsvägg i sovrummet får hela klädsamlingen plats. Sovrummets yta på tio kvadratmeter ger gott om plats för en bred säng där det är skönt att landa vid dagens slut.

Hemfakta

Bostad
5-1402
Bostadstyp
Lägenhet
Ägandeform
Bostadsrätt
Våningsplan
4 av 0
Antal rum
2
Storlek
48 m²
Månadsavgift
2 995 kr
Pris per m²
78 021 kr
Pris
3 745 000 kr

Kontakt

Mathias  Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

+46704127538

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan