Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

5-1302, 2 Rum, 48 m²

Beskrivning

Bo yteffektivt på västra Kungsholmen

En ledig dag kan starta med en löprunda Kungsholmen runt. Om vädret tillåtet kan rundan avslutas med ett dopp vid Mälarens klippor innan du landar hemma i tvåan i Kristineberg. Just nu erbjuder vi endast privatvisningar i visningsbostad av annan storlek.

På Kungsholmen finns många nya löprundor och promenadvägar att upptäcka. Parkerna ligger tätt och hemma har du en lummig innergård att njuta av. Uppe i tvåan väntar en yteffektiv lägenhet med rymlig balkong.

Hall

När du kliver in i din nya tvåa ser du hela vägen fram till hemmets balkong. Innan du fortsätter in i lägenheten kan ytterkläderna hängas av i garderobsväggen till vänster. Hallens klinkergolv är slitstarkt och lätt att hålla rent.

Badrum

Badrummet ligger smidigt placerat i anslutning till hallen. När tvättkorgen är full blir kläderna både rena och torra i din nya kombimaskin, och medan du grejar med tvättbestyren är klinkergolvets komfortvärme extra uppskattad. Du har en hörndusch, spegelskåp och kommod för förvaring och en värmande handdukstork.

Kök och vardagsrum

I rummets ena hörna får matlagningen chans att breda ut sig. Den integrerade diskmaskinen, induktionshällen och resten av vitvarorna sköter sina uppdrag med låg energiåtgång. Städskåpet invid kylen och frysen ger mer förvaring. I vardagsrummet väntar plats för vila, umgänge, festligheter och hemmapyssel. Balkongen släpper in ljus och luft.

Balkong

Med en egen utemiljö hemma finns den friska luften alltid inom räckhåll. Här kan du koppla av med en väntande bok, servera sommarmiddagen och hänga ut kläder på vädring och tork.

Sovrum

Ett rum för vila och återhämtning ligger vägg i vägg med vardagsrummet. Ekparkett, vitmålade väggar och ljusinsläpp fån det breda fönstret ger en trivsam grund. I skjutdörrsgarderoben finns plats för kläder och prylar.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Service i området

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan