Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

5-1301, 3 Rum, 82 m²

Trea nära klippbad och citypuls

När det vankas ledig dag har du mycket att välja på när du bor i Kristineberg – parker, klippor, butiker och kaféer finns det gott om inom räckhåll. Hemma har du 82 trivsamma kvadratmeter.

På västra Kungsholmen bor du med en smidig närhet till det mesta, och hemma har du praktiska lösningar och stilren utformning. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar utrymme att umgås på, och sovrummen och arbetsrummet ger platser för egentid. Balkongen är vänd mot den lummiga innergården.

Hall

I hallen välkomnas du med plats för ytterkläder bakom skjutdörrarna till vänster. Rakt fram väntar vardagsrummet och under fötterna har du slitstarka klinkerplattor.

Vardagsrum och balkong

Vardagsrummet är platsen där du duka upp till stor middag eller kura i den mysiga soffan – det stora rummet bjuder in till umgänge för både vardagliga och festliga stunder. Med balkongdörren öppen får rummet en skön förlängning ut, och balkongen är trivsamt vänd mot innergårdens lummighet.

Kök och arbetsrum

På den energieffektiva hällen kokar pastavattnet upp på nolltid och i kyl och frys i fullhöjd ryms matrester och råvaror. Ditt nya kök håller en hög standard och är stilrent designat. Här har du plats för middagar i hemtrevlig köksmiljö. Arbetsrummet bakom köket ger skrivbordet en självklar och avskild plats.

Badrum

Lägenhetens badrum är utrustade med dusch, handdukstork och förvaring i spegelskåp och kommod. Här finns även tvättmaskinen och torktumlaren, och när du donar med tvättbestyren är komfortvärmen i klinkergolvet en uppskattad detalj.

Sovrum 1 och 2

Det stora sovrummet är försett med en rymlig garderob med skjutdörrar som hjälper till med att hålla sovrummet ordnat och harmoniskt. Rummet har gott om plats för den stora sängen och sängborden där den trivsamma högen med böcker väntar på lediga dagar. Det mindre sovrummet på andra sidan badrummet har en lättmöblerad yta och en hörngarderob.

Hemfakta

Bostad
5-1301
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 7
Antal rum
3
Storlek
82 m²
Inflytt från
Oktober 2020
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan