Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Trea nära klippbad och citypuls

När det vankas ledig dag har du mycket att välja på när du bor i Kristineberg – parker, klippor, butiker och kaféer finns det gott om inom räckhåll. Hemma har du 82 trivsamma kvadratmeter.

På västra Kungsholmen bor du med en smidig närhet till det mesta, och hemma har du praktiska lösningar och stilren utformning. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar utrymme att umgås på, och sovrummen och arbetsrummet ger platser för egentid. Balkongen är vänd mot den lummiga innergården.

Hall

I hallen välkomnas du med plats för ytterkläder bakom skjutdörrarna till vänster. Rakt fram väntar vardagsrummet och under fötterna har du slitstarka klinkerplattor.

Vardagsrum och balkong

Vardagsrummet är platsen där du duka upp till stor middag eller kura i den mysiga soffan – det stora rummet bjuder in till umgänge för både vardagliga och festliga stunder. Med balkongdörren öppen får rummet en skön förlängning ut, och balkongen är trivsamt vänd mot innergårdens lummighet.

Kök och arbetsrum

På den energieffektiva hällen kokar pastavattnet upp på nolltid och i kyl och frys i fullhöjd ryms matrester och råvaror. Ditt nya kök håller en hög standard och är stilrent designat. Här har du plats för middagar i hemtrevlig köksmiljö. Arbetsrummet bakom köket ger skrivbordet en självklar och avskild plats.

Badrum

Lägenhetens badrum är utrustade med dusch, handdukstork och förvaring i spegelskåp och kommod. Här finns även tvättmaskinen och torktumlaren, och när du donar med tvättbestyren är komfortvärmen i klinkergolvet en uppskattad detalj.

Sovrum 1 och 2

Det stora sovrummet är försett med en rymlig garderob med skjutdörrar som hjälper till med att hålla sovrummet ordnat och harmoniskt. Rummet har gott om plats för den stora sängen och sängborden där den trivsamma högen med böcker väntar på lediga dagar. Det mindre sovrummet på andra sidan badrummet har en lättmöblerad yta och en hörngarderob.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Service i området

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan