Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

5-1201, 3 Rum, 82 m²

Beskrivning

Svanenmärkt hem med genomtänkta ytor

Hemma hos dig faller ljuset in från två håll i det öppna rummet. Här bor du med energisnåla och hållbara lösningar som gör detta till ett hem som klarar Svanens tuffa miljökrav. Just nu erbjuder vi enbart visningar av visningsbostad av annan storlek.

Välplanerade rum, bra förvaring och stilren utformning – välkommen till en praktisk och elegant trea i Kristineberg. Det lilla extrarummet invid köket kan låta drömmen om en hemmaverkstad eller en liten ateljé ta form. Alla dina nya vitvaror gör jobbet med låg energiåtgång, och du har kök och badrum som håller hög standard.

Hall

Här kliver du in i en välkomnande hall med bra förvaringsmöjligheter. Skjutdörrsgarderoben till vänster erbjuder plats för jackor och skor för alla väder.

Vardagsrum och balkong

Vardagsrummets generösa yta bereder plats för stora middagar och vilsam återhämtning i soffan. Rummets glasdörr leder ut till balkongen och här har du plats för hemtrevlig grönska och utomhusmöblemanget. När det är dags för stort kalas utomhus har du också gårdshusets terrass att tillgå.

Kök och arbetsrum

I ditt nya kök kan den matlagningsglada få utlopp för sin kreativitet på energisnålt vis. Kyl och frys i fullhöjd ger gott om plats för färska råvaror och middagsrester, och med ugnen i bra arbetshöjd har du bra uppsyn över pajens gräddning.

Badrum

I ditt badrum finns tvättmaskin och torktumlare snyggt placerade under en bänkskiva. Du har helkaklade väggar och komfortvarmt klinkergolv och förvaring i spegelskåp och kommod.

Sovrum 1 och 2

Två sovrum ger plats för vila och återhämtning. Här är det skönt att landa framåt kvällen och dröja sig kvar under lediga morgnar. Hörngarderoben i det mindre och skjutdörrsgarderoben i det större löser förvaringen.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan