Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

5-1201, 3 Rum, 82 m²

5 planerade visningar

5 planerade visningar

Läs mer

Inflyttning: från november 2019 till oktober 2020

Svanenmärkt hem med genomtänkta ytor

Hemma hos dig faller ljuset in från två håll i det öppna rummet. Här bor du med energisnåla och hållbara lösningar som gör detta till ett hem som klarar Svanens tuffa miljökrav.

Välplanerade rum, bra förvaring och stilren utformning – välkommen till en praktisk och elegant trea i Kristineberg. Det lilla extrarummet invid köket kan låta drömmen om en hemmaverkstad eller en liten ateljé ta form. Alla dina nya vitvaror gör jobbet med låg energiåtgång, och du har kök och badrum som håller hög standard.

Hall

Här kliver du in i en välkomnande hall med bra förvaringsmöjligheter. Skjutdörrsgarderoben till vänster erbjuder plats för jackor och skor för alla väder.

Vardagsrum och balkong

Vardagsrummets generösa yta bereder plats för stora middagar och vilsam återhämtning i soffan. Rummets glasdörr leder ut till balkongen och här har du plats för hemtrevlig grönska och utomhusmöblemanget. När det är dags för stort kalas utomhus har du också gårdshusets terrass att tillgå.

Kök och arbetsrum

I ditt nya kök kan den matlagningsglada få utlopp för sin kreativitet på energisnålt vis. Kyl och frys i fullhöjd ger gott om plats för färska råvaror och middagsrester, och med ugnen i bra arbetshöjd har du bra uppsyn över pajens gräddning.

Badrum

I ditt badrum finns tvättmaskin och torktumlare snyggt placerade under en bänkskiva. Du har helkaklade väggar och komfortvarmt klinkergolv och förvaring i spegelskåp och kommod.

Sovrum 1 och 2

Två sovrum ger plats för vila och återhämtning. Här är det skönt att landa framåt kvällen och dröja sig kvar under lediga morgnar. Hörngarderoben i det mindre och skjutdörrsgarderoben i det större löser förvaringen.

Hemfakta

Bostad
5-1201
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 7
Antal rum
3
Storlek
82 m²
Månadsavgift
4 251 kr
Pris per m²
66 402 kr
Pris
5 445 000 kr
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan