Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

5-1103, 4 Rum, 100 m²

Gavelfyran med uteplats

Hemma hos dig kommer ljuset in från tre håll och du har en stor uteplats vid innergårdens hörn. Stora ytor för gemenskap och umgänge balanseras med tre egna rum för lugn och ro.

Ett rymligt kök med plats för matbord, ett öppet vardagsrum som förlängs utåt med uteplatsen och tre sovrum att dra sig tillbaka till – här är det enkelt att trivas och låta livet ta plats. Du har både badrum och duschrum i stilrent utförande. Väl utplacerad förvaring för allt från klädsamlingarna till tandborstar hjälper till med vardagens ordning och reda.

Hall

Bakom skjutdörrarna kan stora vinterjackor och annat skrymmande gömmas undan. Resten av rummet ger utrymme för välkomnande och praktisk hallmöblering.

Kök

Hemma hos dig får matlagningen och måltiderna ta välförtjänt plats i ett eget rum. Köksbänken i elegant utförande ger utrymme för flera matlagningsglada som vill hjälpas åt. Induktionshällen och resten av dina nya vitvaror ordnar jobbet med låg energiåtgång för miljöns och plånbokens skull.

Vardagsrum och uteplats

Hemmakvällar och vardagsfix väntar i det luftiga vardagsrummet med gott om fönster. Hemmets ekparkett är basen i möbleringen. Under de varma månaderna blir uteplatsen en del av vardagsrummets umgängesyta, men även under de kyliga månaderna är det skönt att kunna öppna dörren och kliva ut på en egen uteplats.

Sovrum 1

Ett stort sovrum på 14 kvadratmeter väntar i en avskild hörna. Här kan du blicka ut mot uteplatsen när du bäddar sängen på morgonen. I Skjutdörrsgarderoben kan kläderna hänga i prydliga rader.

Sovrum 2 och 3

Med två likadant utformade sovrum behöver det inte bli något bråk om vem som får vilket rum. Här finns trivsam yta och bra förvaring i den inbyggda garderoben.

Badrum och duschrum

Helkaklade väggar och klinkergolv är den stilrena och lättstädade basen i båda rummen. Dubbla uppsättningar av wc och dusch underlättar under stressiga morgnar och stora kalas. I badrummet ordnar du med tvättbestyren med tvättmaskinen och torktumlarens hjälp. Komfortvärme i golvet och bra förvaring för badrumspryttlarna ger ett trivsamt badrum.

Hemfakta

Bostad
5-1103
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
1 av 7
Antal rum
4
Storlek
100 m²
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan