Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

5-1103, 4 Rum, 100 m²

Beskrivning

Gavelfyran med uteplats

Hemma hos dig kommer ljuset in från tre håll och du har en stor uteplats vid innergårdens hörn. Stora ytor för gemenskap och umgänge balanseras med tre egna rum för lugn och ro.

Ett rymligt kök med plats för matbord, ett öppet vardagsrum som förlängs utåt med uteplatsen och tre sovrum att dra sig tillbaka till – här är det enkelt att trivas och låta livet ta plats. Du har både badrum och duschrum i stilrent utförande. Väl utplacerad förvaring för allt från klädsamlingarna till tandborstar hjälper till med vardagens ordning och reda.

Hall

Bakom skjutdörrarna kan stora vinterjackor och annat skrymmande gömmas undan. Resten av rummet ger utrymme för välkomnande och praktisk hallmöblering.

Kök

Hemma hos dig får matlagningen och måltiderna ta välförtjänt plats i ett eget rum. Köksbänken i elegant utförande ger utrymme för flera matlagningsglada som vill hjälpas åt. Induktionshällen och resten av dina nya vitvaror ordnar jobbet med låg energiåtgång för miljöns och plånbokens skull.

Vardagsrum och uteplats

Hemmakvällar och vardagsfix väntar i det luftiga vardagsrummet med gott om fönster. Hemmets ekparkett är basen i möbleringen. Under de varma månaderna blir uteplatsen en del av vardagsrummets umgängesyta, men även under de kyliga månaderna är det skönt att kunna öppna dörren och kliva ut på en egen uteplats.

Sovrum 1

Ett stort sovrum på 14 kvadratmeter väntar i en avskild hörna. Här kan du blicka ut mot uteplatsen när du bäddar sängen på morgonen. I Skjutdörrsgarderoben kan kläderna hänga i prydliga rader.

Sovrum 2 och 3

Med två likadant utformade sovrum behöver det inte bli något bråk om vem som får vilket rum. Här finns trivsam yta och bra förvaring i den inbyggda garderoben.

Badrum och duschrum

Helkaklade väggar och klinkergolv är den stilrena och lättstädade basen i båda rummen. Dubbla uppsättningar av wc och dusch underlättar under stressiga morgnar och stora kalas. I badrummet ordnar du med tvättbestyren med tvättmaskinen och torktumlarens hjälp. Komfortvärme i golvet och bra förvaring för badrumspryttlarna ger ett trivsamt badrum.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan