Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

5-1102, 1 Rum, 33 m²

Bo ytsmart med en stor uteplats

Ettans 33 kvadratmeter är välplanerade och ger en praktisk lägenhet där alla bekvämligheter ryms. Den väl tilltagna uteplatsen ger ett extra rum i det fria som förstorar och öppnar upp hemmet.

Efter en stund i Slottsparken intill eller efter den korta promenaden från tunnelbanestationen är det trevligt att komma hem till den nya ettan. Här kliver du in i en luftig hall, och du ser rakt fram till vardagsrummets fönster som vetter mot den stora uteplatsen. Det välplanerade rummet ger plats för matlagning, umgänge och vila. Kombimaskinen och de andra vitvarorna underlättar vardagsfixet, och du har bra förvaring i hallen.

Hall

När du kliver in genom dörren har du plats att hänga av jackan och väskan direkt till vänster. I hallen har du garderober på båda sidorna – här finns rum för samlingar av kläder och prylar. Rummets golv av klinkerplattor är enkelt att hålla i bra skick.

Kök

Med snygga kökssnickerier och energisnåla vitvaror har du en bra grund för matlagningen, oavsett om det är en snabb kvällsmat eller en avancerad helgbrunch som står på menyn. Ditt kök breder ut sig i rummets ena hörn, och här har du nära ut till uteplatsen.

Vardagsrum och sovalkov

Sängen får sin självklara och avskilda plats i hörnan med sovalkov. Resten av rummet blir platsen för slappa stunder i soffan, spännande spelturneringar eller långa middagar. När du ska bjuda in till stort kakas är gårdshuset med terrass ett bra alternativ.

Uteplats

Med en uteplats som mäter 15 kvadratmeter behöver du inte välja mellan matmöbeln och den bekväma vilstolen. Murgrönan och resten av växterna får gott om utrymme att växa på. Utsikten från din nya uteplats är kvarterets lummiga innergård.

Badrum

Kombimaskin, handdukstork och komfortgolvvärme ger ett praktiskt badrum med hög standard. I spegelskåpet med belysning kan du rada upp produkter och burkar, och kommoden under ger mer förvaring.

Hemfakta

Bostad
5-1102
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
1 av 7
Antal rum
1
Storlek
33 m²
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan