Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Bo ytsmart med en stor uteplats

Ettans 33 kvadratmeter är välplanerade och ger en praktisk lägenhet där alla bekvämligheter ryms. Den väl tilltagna uteplatsen ger ett extra rum i det fria som förstorar och öppnar upp hemmet.

Efter en stund i Slottsparken intill eller efter den korta promenaden från tunnelbanestationen är det trevligt att komma hem till den nya ettan. Här kliver du in i en luftig hall, och du ser rakt fram till vardagsrummets fönster som vetter mot den stora uteplatsen. Det välplanerade rummet ger plats för matlagning, umgänge och vila. Kombimaskinen och de andra vitvarorna underlättar vardagsfixet, och du har bra förvaring i hallen.

Hall

När du kliver in genom dörren har du plats att hänga av jackan och väskan direkt till vänster. I hallen har du garderober på båda sidorna – här finns rum för samlingar av kläder och prylar. Rummets golv av klinkerplattor är enkelt att hålla i bra skick.

Kök

Med snygga kökssnickerier och energisnåla vitvaror har du en bra grund för matlagningen, oavsett om det är en snabb kvällsmat eller en avancerad helgbrunch som står på menyn. Ditt kök breder ut sig i rummets ena hörn, och här har du nära ut till uteplatsen.

Vardagsrum och sovalkov

Sängen får sin självklara och avskilda plats i hörnan med sovalkov. Resten av rummet blir platsen för slappa stunder i soffan, spännande spelturneringar eller långa middagar. När du ska bjuda in till stort kakas är gårdshuset med terrass ett bra alternativ.

Uteplats

Med en uteplats som mäter 15 kvadratmeter behöver du inte välja mellan matmöbeln och den bekväma vilstolen. Murgrönan och resten av växterna får gott om utrymme att växa på. Utsikten från din nya uteplats är kvarterets lummiga innergård.

Badrum

Kombimaskin, handdukstork och komfortgolvvärme ger ett praktiskt badrum med hög standard. I spegelskåpet med belysning kan du rada upp produkter och burkar, och kommoden under ger mer förvaring.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Service i området

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan