Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Stor uteplats mot gården i Kristineberg

Med en spatiös uteplats kan vardagens pyssel och helgens festligheter ta plats i en egen utomhusmiljö. Efter uteplatsen tar kvarterets innergård vid, och innanför glasdörren väntar din nya trea.

Hemmets uteplats blir en uppskattad förlängning av vardagsrummet lättmöblerade yta. Din nya trea ger gott om plats för både umgänge och egentid. Utöver två sovrum har du ett litet extrarum invid köket där skrivbordet eller arbetsbänken får en självklar plats vid fönstret. I Kristineberg bor du granne med Slottsparken och du har tio minuter in till citykärnan.

Hall

Hallens ena vägg består av skjutdörrar som döljer ytterkläder och pryttlar. Den andra väggen passar utmärkt för spegeln och ett par extra krokar.

Vardagsrum och uteplats

Ditt nya vardagsrum bjuder in till lugna stunder och sprudlande festligheter och allt där emellan. Den stora ytan är lättmöblerad, och ekparketten och de vitmålade väggarna ger en stilren bas för din smak. Glasdörren leder ut till uteplatsen där 16 kvadratmeter ger en generös utomhusyta hemma.

Kök och arbetsrum

Köket och vardagsrummet möts i ett avlångt gavelrum, och här låter den ena sidan av rummet matlagningen och måltiderna stå i centrum. Här kan du duka upp i hemtrevlig köksmiljö, och maten lagas på energieffektivt vis med dina nya vitvaror. Arbetsrummet bakom köket ger plats för flit och kreativitet.

Badrum

Tvätten ordnar du i ditt helkaklade badrum. På bänken ovanför får du en avlastningsyta, och badrumsförvaringen står spegelskåpet och kommoden för. Klinkergolvets komfortvärme uppskattas av nyduschade fötter.

Sovrum 1 och 2

Hemmets två sovrum ligger på var sin sida om badrummet, med fönster åt var sitt håll. Säng, trivsamma textilier och annan rogivande inredning gör sig fint i båda rummen. Garderoberna ordnar med förvaring.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan