Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Genomgående fyra högst upp i huset

Vardagsrummets glasdörr leder ut på din nya balkong. Här från sjätte våningen har du en trivsam överblick över din lummiga innergård i Kristineberg. Inne i fyran har du 92 välplanerade kvadratmeter.

Om du ser att grannarna håller på att få ordning på grillen nere på gården när du blickar ut från balkongen kan du ta med dig något grillbart och gå ner och fånga den perfekta glöden efter dem. Här är det enkelt att styra upp spontana middagar och knytkalas med grannarna med ett gårdshus med altan. När maten är slut och grillen är släkt är din nya fyra platsen att komma hem till.

Kök och vardagsrum

Hemmets kök låter matlagningen och måltiderna ta välförtjänt plats i ett eget rum. Köksbänken ger utrymme för gemensam matlagning. Induktionshällen och resten av vitvarorna ordnar jobbet på energisnålt vis. Hemmakvällar och vardagsfix väntar i det luftiga vardagsrummet som öppnar upp mot balkongen. Hemmets ekparkett är basen i möbleringen.

Balkong

Sommartid blir balkongen en del av vardagsrummets sociala yta, men även under kallare månader är det skönt att kunna öppna dörren och kliva ut på en egen uteplats. Här ordnar du en trivsam utemiljö med ljusslingor eller slingrande murgröna beroende på säsong.

Sovrum 1

Det största sovrummet mäter tretton kvadratmeter och det väntar i en avskild hörna. Här kan du blicka ut mot balkongen när du bäddar sängen. Garderoben gömmer undan kläder i prydliga rader bakom skjutdörrarna.

Sovrum 2 och 3

Med två lika stora sovrum behöver det inte bli något bråk om vem som får vilket rum. Frågan blir om man föredrar en klädkammare eller två garderober. Båda rummen har hemmets ekparkett och vitmålade väggar som bas.

Badrum och gästtoalett

Här är helkaklade väggar och klinkergolv den snygga och lättskötta basen i båda rummen. Dubbla uppsättningar av wc och dusch underlättar när många ska iväg samtidigt. I badrummet finns hemmets tvättmaskin och torktumlare under en praktisk bänk. Komfortvärme i golvet och handdukstorken är trivsamma detaljer.

Hall

I hallen kan stora vinterjackor och annat skrymmande gömmas undan bakom skjutdörrarna. Väggen mittemot ger plats för spegeln och trivsamma detaljer. Klinkergolvet är enkelt att hålla rent.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Service i området

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan