Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Högst upp i huset och stor balkong

Högst upp i huset, på sjätte våningen hittar du fin nya lägenhet i Kristineberg. Här ger välplanerade rum, en balkong och stilrena material en lägenhet att längta hem till.

När du öppnar dörren in till lägenheten möts du av en fri sikt fram till vardagsrummet med fönster mot din nya balkong. Det tåliga klinkergolvet övergår efter ett par meter till hemmets snygga ekparkett. Du har ett öppet rum för matlagning och umgänge och ett sovrum med stor garderob. Den gårdsvända balkongen ger mer plats och gör att den friska luften alltid finns inom räckhåll.

Hall

Hemma hos dig kliver du in i en hall där ytterkläder och grejer kan få sin plats i skjutdörrsgarderoben till vänster. Du har en luftig yta och klinkergolv under fötterna. Mer förvaring väntar på vägen bort mot det stora sovrummet.

Kök och vardagsrum

Med balkongdörren öppen får du sällskap av den friska luften inne i det öppna rummet. Här har du en trivsam yta för sällskapliga möblemang och prydligheter. Köket breder ut sig längst den ena väggen och här finns plats för den matlagningsglada att få utlopp för sin kreativitet. Alla hemmets vitvaror gör sina sysslor med låg energiåtgång – bra för miljön och plånboken.

Balkong

Från ditt läge högst upp i huset kan du blicka ner mot den lummiga innergården från fin nya balkong. Med en hylla med slingrande växter, sköna utemöbler och trivsamma textiler kan du enkelt skapa en utomhusoas på hemmaplan.

Sovrum

Ditt nya sovrum ger gott om plats för vila och återhämtning. Här ser du ut mot din egen balkong när du drar upp rullgardinen på morgonen. Kläderna för dagen väntar på prydliga rader bakom garderobens skjutdörrar.

Badrum

I ditt helkaklade badrum finns hörndusch, wc, tvättställ med förvaring över och under och en praktisk kombimaskin. När du donar med tvätten blir rummets komfortvärme i golvet extra uppskattad.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Service i området

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan