Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

4-1601, 3 Rum, 82 m²

Beskrivning

Smart trea med nära till det mesta

Smart planerad trea nära både stadspuls och natur. I grannskapet väntar flera gemensamma ytor med plats för gemenskap. Visningar sker i visningslägenheter av annan storlek.

I Kristineberg är det enkelt att träffa grannarna på gården med gemensamma utrymmen. Här kan ni styra upp en spontan grillkväll, eller kanske gå bort till Golfbaren runt knuten för en spännande turnering. Oavsett aktivitet är din nya trea platsen att landa på efteråt. Här har du 82 egna kvadratmeter att trivas på, högst upp i huset.

Hall och klädkammare

I din nya hall finns en luftig yta och gott om plats för säsongens ytterkläder. Klinkergolvet räds inte lite lera och grus, utan det är slitstarkt och lättstädat. Innanför dörren till vänster finns klädkammaren för mer förvaring.

Kök och vardagsrum

Här möts köket och vardagsrummet i ett genomgående rum. I köket tillagar, diskar och förvarar dina nya vitvaror med låg energiåtgång och här har du snyggt designade kökssnickerier. Vardagsrummet ger gott om yta till umgängesvänliga möblemang och på hemmets ekparkett trivs vardagsrumsmattan och allehanda möblerna fint.

Balkong

Balkongen bjuder på mer plats att umgås på. Här har du en utemiljö hemma på tolv kvadratmeter där du kan duka upp sommarens måltider. Härifrån kan du blicka ner mot innergården och se vad som är på gång.

Sovrum 1 och 2

Framåt dagens slut är hemmets stora sovrum platsen att längta till. Sängen får luftig plats på ekparketten och du kan spana ut mot balkongen och innergården. I det andra hörnet finns ett mindre sovrum på åtta kvadratmeter. Rummet passar lika bra som barnrum, arbetsrum eller kanske ateljé.

Badrum

Helkaklade väggar och klinkergolv är basen i badrummet med tvätthörna. Här har du skön komfortvärme i golvet och belysning från spotlights i taket. När du kommer ut ur duschen är handduken varm och torr tack vare handdukstorken.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Service i området

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan