Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

4-1503, 4 Rum, 92 m²

5 planerade visningar

5 planerade visningar

Läs mer

Bo välplanerat på västra Kungsholmen

När du bor i Kristineberg kan den lediga dagen startas med en ordentlig löprunda runt hela Kungsholmen. Sommartid avslutas rundan med fördel med ett dopp vid klipporna innan du landar hemma i fyran.

I ditt nya område finns många nya promenadvägar och löprundor att utforska. Här ligger parkerna tätt och du har gott om natur nära samtidigt som du bor centralt. Hemma har du en lummig innergård och uppe i lägenheten väntar välplanerade rum för gemenskap och egentid.

Vardagsrum och kök

I det öppna genomgångsrummet får köket och vardagsrummet var sin del som möts på mitten. I köket kan hobbykocken få utlopp för sin kreativitet på energisnålt manér. Kylen och frysen i fullhöjd ger gott om plats för råvaror och middagsrester, och med ugnen i bra arbetshöjd har du bra uppsyn över brödets gräddning. Vardagsrummets stora yta ger plats för stora middagar och lugn återhämtning i soffan.

Balkong

Glasdörren i vardagsrummet leder ut till din nya balkong. Här finns plats för utomhusmöblemanget och hemtrevlig grönska. När du planerar för stort utomhuskalas kan gårdshusets terrass vara ett alternativ.

Badrum och gästtoalett

I badrummet finns tvättmaskinen och torktumlaren snyggt placerade under en bänkskiva. Du har helkaklade väggar och komfortvarmt klinkergolv. Plats för krämer och tandborstar finns i spegelskåpet och i kommoden. Både badrummet och gästtoaletten i hallen har dusch i ena hörnet.

Sovrum 1

I hemmets största sovrum är det skönt att landa när dagen når sitt slut, och att dröja sig kvar under långsamma morgnar. Ordning och reda får du med hjälp av garderoben med platssparande skjutdörrar.

Sovrum 2 och 3

Ett med klädkammare och ett med garderober, båda på åtta kvadratmeter – här har du två trivsamma sovrum på var sin sida om köket. Ekparketten och de vitmålade väggarna blir en bra grund för arbetsrum, barnrum eller gästrum.

Hall

I hallen finns förvaring bakom skjutdörrarna, och väggen mittemot kan prydas med hallspegeln och andra prydligheter. Klinkergolvet passar bra i hallen där grus och lera enkelt kan råka följa med in.

Hemfakta

Bostad
4-1503
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 7
Antal rum
4
Storlek
92 m²
Inflytt från
September 2020
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan