Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

82 välplanerade kvadratmeter med vattennära läge

På Kungsholmen ger det vattennära läget mycket att välja på oavsett årstid. Skridskoåkning, kajakpaddling eller klippbad kan bli den lediga dagens höjdpunkt. Hemma i Kristineberg väntar din nya trea.

Den lediga vinterdagen kan du inleda med några krispiga andetag ute på balkongen innan du dukar upp frukosten i ditt nya kök. Sommartid blir balkongen din egen uteservering. Du har nära till Mälarens vatten, citypuls och flertalet parker. Den nya trean består av välplanerade rum i stilren utformning.

Hall och klädkammare

Välkommen in i en hall med gott om plats för hemtrevlig ordning och reda. Hallen består av en lättmöblerad yta och golvet består av klinkerplattor. Bakom dörren till vänster ligger hemmets klädkammare.

Vardagsrum och kök

Köket och vardagsrummet möts i en öppen planlösning och skapar en härlig gemenskapsdel. Här kan du välja om du vill duka upp kvällens middag i köksmiljön eller i vardagsrummet. I köket ordnar du maten på stilrena köksbänkar. Du har energieffektiva vitvaror och bra med förvaring.

Balkong

Glasdörren i vardagsrummet leder ut på din gårdsvända balkong. Beroende på årstid kan du här skapa ett mysigt utomhusrum med antingen ljusslingor eller slingrande växter.

Badrum

Med en smidig placering mellan sovrummen finns hemmets badrum. Här har du maskinerna för tvätt och tork direkt till vänster under en praktisk arbetsbänk. När du kliver ur duschen är komfortvärmen i golvet en välkommen detalj, och på handdukstorken torkar handduken innan nästa dusch.

Sovrum 1 och 2

Här ger ditt stora sovrum en generös yta för den breda sängen, och garderobsväggen ger plats åt klädsamlingen. I det mindre sovrummet finns plats för en smalare säng och garderoben ger en bra grund för förvaringen.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Service i området

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan