Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Genomgående trea med klippbad och citypuls inom räckhåll

För de lediga stunderna finns det mycket att välja på när du bor på västra Kungsholmen. Här bor du nära parker, klippor, restauranger och butiker. Platsen att komma hem till sedan är din nya trea. Just nu erbjuder vi endast privatvisningar i visningsbostad av annan storlek.

I Kristineberg har du nära till det mesta. Och hemma har du ett kvarter med lummig innergård och en välplanerad trea. Praktiska lösningar och stilren design är grunden för lägenhetens utformning. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet ger umgängesyta, och sovrummen låter egentiden ta plats.

Hall och klädkammare

Kliv in i en hall med luftig plats för hemkomster och avfärder. Ytterkläderna får plats att hänga på rad i ena hörnet. Bakom en dörr väntar klädkammaren som ger generöst med smart förvaringsplats.

Kök och vardagsrum

Ett öppet rum för gemenskap och matlagning breder ut sig inne i lägenheten. Matlagningen får en egen hörna samtidigt som planlösningen är öppen. Alla vitvaror är energieffektiva och du lagar veckans måltider i ett elegant designat kök. Vardagsrummets dubbelfönster släpper in ljuset, och rummet förlängs mot balkongen.

Balkong

Din nya gårdsvända balkong mäter tolv kvadratmeter. Här får du plats med både matplatsen och den bekväma vilstolen. En och annan växt bidrar till din egen utomhusoas.

Sovrum 1 och 2

På var sin sida om badrummet vilar de två sovrummen. Det större rymmer en säng av bredare modell och ger plats för rogivande inredning. Garderoben kan hålla ordning på hela samlingen med kläder. Det mindre sovrummet ger en lättmöblerad och trivsam yta med en garderob i ena hörnet.

Badrum

Du har en stilren och lättstädad bas med helkaklade väggar och klinkergolv med komfortvärme. I rummets vänstra hörn finns tvättmaskinen och torktumlaren smidigt placerade. Rummets belysning kommer från spotlights i taket och spegelskåpet och kommoden ger förvaring.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Service i området

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan