Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

4-1301, 3 Rum, 82 m²

3 planerade visningar

3 planerade visningar

Läs mer

Inflyttning: från november 2019 till oktober 2020

Genomgående trea med klippbad och citypuls inom räckhåll

För de lediga stunderna finns det mycket att välja på när du bor på västra Kungsholmen. Här bor du nära parker, klippor, restauranger och butiker. Platsen att komma hem till sedan är din nya trea.

I Kristineberg har du nära till det mesta. Och hemma har du ett kvarter med lummig innergård och en välplanerad trea. Praktiska lösningar och stilren design är grunden för lägenhetens utformning. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet ger umgängesyta, och sovrummen låter egentiden ta plats.

Hall och klädkammare

Kliv in i en hall med luftig plats för hemkomster och avfärder. Ytterkläderna får plats att hänga på rad i ena hörnet. Bakom en dörr väntar klädkammaren som ger generöst med smart förvaringsplats.

Kök och vardagsrum

Ett öppet rum för gemenskap och matlagning breder ut sig inne i lägenheten. Matlagningen får en egen hörna samtidigt som planlösningen är öppen. Alla vitvaror är energieffektiva och du lagar veckans måltider i ett elegant designat kök. Vardagsrummets dubbelfönster släpper in ljuset, och rummet förlängs mot balkongen.

Balkong

Din nya gårdsvända balkong mäter tolv kvadratmeter. Här får du plats med både matplatsen och den bekväma vilstolen. En och annan växt bidrar till din egen utomhusoas.

Sovrum 1 och 2

På var sin sida om badrummet vilar de två sovrummen. Det större rymmer en säng av bredare modell och ger plats för rogivande inredning. Garderoben kan hålla ordning på hela samlingen med kläder. Det mindre sovrummet ger en lättmöblerad och trivsam yta med en garderob i ena hörnet.

Badrum

Du har en stilren och lättstädad bas med helkaklade väggar och klinkergolv med komfortvärme. I rummets vänstra hörn finns tvättmaskinen och torktumlaren smidigt placerade. Rummets belysning kommer från spotlights i taket och spegelskåpet och kommoden ger förvaring.

Hemfakta

Bostad
4-1301
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 7
Antal rum
3
Storlek
82 m²
Månadsavgift
4 251 kr
Pris per m²
67 622 kr
Pris
5 545 000 kr
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan