Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

4-1203, 4 Rum, 92 m²

7 planerade visningar

7 planerade visningar

Läs mer

Fyra med friluftsliv runt hörnet

Efter en långpromenad längst vattnet eller en kajakutflykt är din nya fyra platsen att komma hem till. Här har du 92 smart planerade kvadratmeter i Svanenmärkt utformning.

När du bor i Kristineberg finns citykärnan tio minuter bort, och du har ett urbant friluftsliv utanför dörren. Här bor du med närhet till flera parker, Mälaren och omkringliggande natur som ger gott om utflyktsmål och trevliga miljöer. Hemma i lägenheten är praktiska lösningar och miljösmart hållbarhet viktiga utgångspunkter.

Vardagsrum och kök

Hemma hos dig möts köket och vardagsrummet i ett öppet genomgångsrum. Vardagsrummet är platsen där du duka upp till stor middag eller kura i den mysiga soffan. Ditt nya kök håller en hög standard och är stilrent designat. Här har du plats för middagar i hemtrevlig köksmiljö. På den energieffektiva hällen kokar pastavattnet upp på nolltid och i kyl och frys i fullhöjd ryms matrester och råvaror.

Balkong

Vardagsrummets umgängesvänliga yta fortsätter ut på balkongen. Här kan du spana ut mot innergården när du kopplar av med en väntande tidning eller påtar med kryddodlingarna. Ytan ger gott om möblerbar plats.

Badrum och gästtoalett

Ditt nya badrum är utrustat med dusch, handdukstork och förvaring i spegelskåp och kommod. Här finns tvättmaskinen och torktumlaren, och när du ordnar med tvätten är komfortvärmen i klinkergolvet en uppskattad detalj. Gästtoaletten delar badrummets design och ligger smidigt placerad i hallen.

Sovrum 1

Det största sovrummet mäter tretton kvadratmeter och det är försett med en garderob med skjutdörrar som hjälper till med ordning och reda. Rummet har gott om plats för den stora sängen och sängborden där kaffekoppen kan stå de lediga morgnarna.

Sovrum 2 och 3

De mindre sovrummen ger trivsamma och lättmöblerade rum i var sitt hörn. Det ena ger förvaring i en klädkammare och det andra med två garderober. Hemmets ekparkett blir en stilren bas för olika möblemang.

Hall

I hallen finns plats för ytterkläder bakom de platssparande skjutdörrarna. Rakt fram väntar vardagsrummet och under fötterna har du slitstarka klinkerplattor.

Hemfakta

Bostad
4-1203
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 7
Antal rum
4
Storlek
92 m²
Inflytt från
September 2020
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan