Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Fyra med friluftsliv runt hörnet

Efter en långpromenad längst vattnet eller en kajakutflykt är din nya fyra platsen att komma hem till. Här har du 92 smart planerade kvadratmeter i Svanenmärkt utformning.

När du bor i Kristineberg finns citykärnan tio minuter bort, och du har ett urbant friluftsliv utanför dörren. Här bor du med närhet till flera parker, Mälaren och omkringliggande natur som ger gott om utflyktsmål och trevliga miljöer. Hemma i lägenheten är praktiska lösningar och miljösmart hållbarhet viktiga utgångspunkter.

Vardagsrum och kök

Hemma hos dig möts köket och vardagsrummet i ett öppet genomgångsrum. Vardagsrummet är platsen där du duka upp till stor middag eller kura i den mysiga soffan. Ditt nya kök håller en hög standard och är stilrent designat. Här har du plats för middagar i hemtrevlig köksmiljö. På den energieffektiva hällen kokar pastavattnet upp på nolltid och i kyl och frys i fullhöjd ryms matrester och råvaror.

Balkong

Vardagsrummets umgängesvänliga yta fortsätter ut på balkongen. Här kan du spana ut mot innergården när du kopplar av med en väntande tidning eller påtar med kryddodlingarna. Ytan ger gott om möblerbar plats.

Badrum och gästtoalett

Ditt nya badrum är utrustat med dusch, handdukstork och förvaring i spegelskåp och kommod. Här finns tvättmaskinen och torktumlaren, och när du ordnar med tvätten är komfortvärmen i klinkergolvet en uppskattad detalj. Gästtoaletten delar badrummets design och ligger smidigt placerad i hallen.

Sovrum 1

Det största sovrummet mäter tretton kvadratmeter och det är försett med en garderob med skjutdörrar som hjälper till med ordning och reda. Rummet har gott om plats för den stora sängen och sängborden där kaffekoppen kan stå de lediga morgnarna.

Sovrum 2 och 3

De mindre sovrummen ger trivsamma och lättmöblerade rum i var sitt hörn. Det ena ger förvaring i en klädkammare och det andra med två garderober. Hemmets ekparkett blir en stilren bas för olika möblemang.

Hall

I hallen finns plats för ytterkläder bakom de platssparande skjutdörrarna. Rakt fram väntar vardagsrummet och under fötterna har du slitstarka klinkerplattor.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Service i området

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan