Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

4-1201, 3 Rum, 82 m²

Bo på välplanerade ytor i Svanenmärkt trea

Din nya lägenhet har energisnåla och hållbara lösningar som gör att den klarar Svanens miljökrav. Inne i det öppna rummet faller ljuset in från två håll över vardagsstunder och festligheter.

Din praktiska och eleganta trea i Kristineberg välkomnar dig med välplanerade rum, stilren design och bra förvaring. De energieffektiva lösningarna för uppvärmning, ventilation och för vitvarorna är bra för både miljön och plånboken. Från balkongen ser du mot din nya innergård med gårdshus och odlingslådor som du delar med grannarna i ditt sociala grannskap.

Hall och klädkammare

Hallens klinkergolv är slitstarkt och lätt att hålla rent. Här kan du hänga av ytterkläderna rakt fram, och till höger kan den uppskattade hallbänken stå. Till vänster finns dörren till klädkammaren som blir en viktig del av förvaringen.

Vardagsrum och kök

I rummets ena del får matlagningen chans att breda ut sig. Generösa bänkytor och bra förvaring underlättar vardagsbestyren, precis som dina nya vitvaror. Här kan du duka upp vid det stora fönstret med nära till grytor och karotter. Vardagsrummet ger en lättmöblerad och ljus yta där balkongen släpper in ljus och luft.

Balkong

På din nya balkong kan du koppla av med en väntande tidning, duka upp sommarmiddagen och hänga ut kläder på vädring och tork. Med en egen utemiljö hemma finns den friska luften alltid inom räckhåll.

Badrum

Badrummet ligger smidigt placerat mellan de två sovrummen. När tvättkorgen är full har du hörnan med tvättmaskin och torktumlare här, och medan du grejar med tvättbestyren är klinkergolvets komfortvärme extra uppskattad. Du har en hörndusch, spegelskåp och kommod för förvaring och en praktisk handdukstork.

Sovrum 1 och 2

Två sovrum ger plats för vila och återhämtning. Ekparkett, vitmålade väggar och ljusinsläpp fån fönstren som vetter åt var sitt håll ger basen för möblemangen. Båda rummen har förberedd förvaring med garderober.

Hemfakta

Bostad
4-1201
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 7
Antal rum
3
Storlek
82 m²
Inflytt från
September 2020
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan