Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Bo på välplanerade ytor i Svanenmärkt trea

Din nya lägenhet har energisnåla och hållbara lösningar som gör att den klarar Svanens miljökrav. Inne i det öppna rummet faller ljuset in från två håll över vardagsstunder och festligheter.

Din praktiska och eleganta trea i Kristineberg välkomnar dig med välplanerade rum, stilren design och bra förvaring. De energieffektiva lösningarna för uppvärmning, ventilation och för vitvarorna är bra för både miljön och plånboken. Från balkongen ser du mot din nya innergård med gårdshus och odlingslådor som du delar med grannarna i ditt sociala grannskap.

Hall och klädkammare

Hallens klinkergolv är slitstarkt och lätt att hålla rent. Här kan du hänga av ytterkläderna rakt fram, och till höger kan den uppskattade hallbänken stå. Till vänster finns dörren till klädkammaren som blir en viktig del av förvaringen.

Vardagsrum och kök

I rummets ena del får matlagningen chans att breda ut sig. Generösa bänkytor och bra förvaring underlättar vardagsbestyren, precis som dina nya vitvaror. Här kan du duka upp vid det stora fönstret med nära till grytor och karotter. Vardagsrummet ger en lättmöblerad och ljus yta där balkongen släpper in ljus och luft.

Balkong

På din nya balkong kan du koppla av med en väntande tidning, duka upp sommarmiddagen och hänga ut kläder på vädring och tork. Med en egen utemiljö hemma finns den friska luften alltid inom räckhåll.

Badrum

Badrummet ligger smidigt placerat mellan de två sovrummen. När tvättkorgen är full har du hörnan med tvättmaskin och torktumlare här, och medan du grejar med tvättbestyren är klinkergolvets komfortvärme extra uppskattad. Du har en hörndusch, spegelskåp och kommod för förvaring och en praktisk handdukstork.

Sovrum 1 och 2

Två sovrum ger plats för vila och återhämtning. Ekparkett, vitmålade väggar och ljusinsläpp fån fönstren som vetter åt var sitt håll ger basen för möblemangen. Båda rummen har förberedd förvaring med garderober.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Service i området

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan