Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Välplanerade rum inne och en stor uteplats

I din nya fyra väntar stora ytor för festligt och avslappnat umgänge, och egna rum för lugn och ro. Här bor du med en öppen planlösning, tre sovrum, dubbla badrum och en stor uteplats. Just nu erbjuder vi endast privatvisningar i visningsbostad av annan storlek.

Hemma hos dig finns en bra balans mellan öppna och gemensamma ytor och egna rum att dra sig undan till. Vardagsrummet och köket möts på mitten och låter det sociala ta stor plats. Här väntar storslagna middagar och enkla hemmakvällar. Du har gott om garderober för förvaring, och i kök och badrum finns smart planerad plats för husgeråd och badrumsprylar.

Kök och vardagsrum

Snabba måndagsfrukostar och ambitiösa helgmiddagar ordnas i ditt nya kök. Du har gott om plats för skärbrädor och grytor på köksbänken, och vitvarorna gör jobbet med låg energiåtgång. Det stora köket blir platsen att duka upp veckans måltider på. Vardagsrummets sociala och lättmöblerade yta vetter mot uteplatsen.

Uteplats

Vardagsrummets glasdörr leder ut på din nya uteplats. Här har du plats för bekväma utemöbler och trivsamma växtligheter och planteringar. Efter uteplatsen tar innergårdens yta vid.

Badrum och gästtoalett

I badrummet finns duschhörna, maskiner för tvätt och tork, tvättställ och wc-stol. Kakelplattorna når från golv till tak och du har klinkergolv med uppskattad komfortvärme. I spegelskåpet kan du rada upp tandborstar och krämer, och i kommoden under har du plats för mer badrumsgrejer. Gästtoaletten har samma stilrena utformning och en dusch den med.

Sovrum 1

Lägenhetens största sovrum är trivsamt placerat mot uteplatsen. Garderobsväggen ger plats åt klädsamlingen och skjutdörrarna sparar plats. På tretton kvadratmeter finns gott om plats för en bred säng där det är skönt att landa vid dagens slut.

Sovrum 2 och 3

På var sin sida av köket väntar de två mindre sovrummen som mäter åtta kvadratmeter var. Det ena ger förvaring i två garderober och det andra i en egen klädkammare. Hemmets ekparkett blir basen för möblemangen.

Hall

I hallen kan du gömma undan ytterkläder och pryttlar i skjutdörrsgarderoben. På väggen mittemot garderoben finns plats för trivsamma krokar och en spegel. Hallens klinkergolv är lättstädat och slitstarkt.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Service i området

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan