Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

4-1103, 4 Rum, 92 m²

3 planerade visningar

3 planerade visningar

Läs mer

Inflyttning: från november 2019 till oktober 2020

Välplanerade rum inne och en stor uteplats

I din nya fyra väntar stora ytor för festligt och avslappnat umgänge, och egna rum för lugn och ro. Här bor du med en öppen planlösning, tre sovrum, dubbla badrum och en stor uteplats.

Hemma hos dig finns en bra balans mellan öppna och gemensamma ytor och egna rum att dra sig undan till. Vardagsrummet och köket möts på mitten och låter det sociala ta stor plats. Här väntar storslagna middagar och enkla hemmakvällar. Du har gott om garderober för förvaring, och i kök och badrum finns smart planerad plats för husgeråd och badrumsprylar.

Kök och vardagsrum

Snabba måndagsfrukostar och ambitiösa helgmiddagar ordnas i ditt nya kök. Du har gott om plats för skärbrädor och grytor på köksbänken, och vitvarorna gör jobbet med låg energiåtgång. Det stora köket blir platsen att duka upp veckans måltider på. Vardagsrummets sociala och lättmöblerade yta vetter mot uteplatsen.

Uteplats

Vardagsrummets glasdörr leder ut på din nya uteplats. Här har du plats för bekväma utemöbler och trivsamma växtligheter och planteringar. Efter uteplatsen tar innergårdens yta vid.

Badrum och gästtoalett

I badrummet finns duschhörna, maskiner för tvätt och tork, tvättställ och wc-stol. Kakelplattorna når från golv till tak och du har klinkergolv med uppskattad komfortvärme. I spegelskåpet kan du rada upp tandborstar och krämer, och i kommoden under har du plats för mer badrumsgrejer. Gästtoaletten har samma stilrena utformning och en dusch den med.

Sovrum 1

Lägenhetens största sovrum är trivsamt placerat mot uteplatsen. Garderobsväggen ger plats åt klädsamlingen och skjutdörrarna sparar plats. På tretton kvadratmeter finns gott om plats för en bred säng där det är skönt att landa vid dagens slut.

Sovrum 2 och 3

På var sin sida av köket väntar de två mindre sovrummen som mäter åtta kvadratmeter var. Det ena ger förvaring i två garderober och det andra i en egen klädkammare. Hemmets ekparkett blir basen för möblemangen.

Hall

I hallen kan du gömma undan ytterkläder och pryttlar i skjutdörrsgarderoben. På väggen mittemot garderoben finns plats för trivsamma krokar och en spegel. Hallens klinkergolv är lättstädat och slitstarkt.

Hemfakta

Bostad
4-1103
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
1 av 7
Antal rum
4
Storlek
92 m²
Inflytt från
September 2020
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan