Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Gott om plats inne och ute i Kristineberg

Din nya uteplats i Kristineberg ger plats för vardagligt pyssel och trivsamma festligheter i skön utomhusmiljö. Uteplatsen vetter mot innergården, och inomhus har du 82 välplanerade kvadratmeter. Just nu erbjuder vi endast privatvisningar i visningsbostad av annan storlek.

Vardagsrummet och köket låter det sociala ta stor plats i den genomgående trean. Glasdörren leder ut mot uteplatsen där mer yta väntar. Förutom gott om plats för umgänge har du även två sovrum för egentid. Med en klädkammare i hallen, garderober i sovrummen och bra förvaring i kök och badrum får alla prylar sin egen plats.

Hall och klädkammare

En luftig hall med plats för smart hallmöblering möter dig när du öppnar dörren. Dörren till vänster tar dig vidare in i den stora klädkammaren där allt från barnvagnar till resväskor och hela samlingen med ytterkläder ryms.

Vardagsrum och kök

Köket och vardagsrummet knyts ihop genom planlösningen, och i vardagsrummet väntar generöst med yta för möblemang och prydligheter. I köket förbereder du maten på stilrena bänkytor och med hjälp av energieffektiva vitvaror. Du har gott om förvaring för husgeråd och råvaror och här kan du duka upp i mysig köksmiljö.

Uteplats

Hemmets generösa uteplats ligger trivsamt vänd mot den lummiga innergården med gårdshus. Här på uteplatsen finns rum för utemöblerna, en liten köksträdgård och blommor.

Badrum

Tvättmaskinen och torktumlaren i badrummet står redo när tvättkorgen börjar bli full. Bänken ovanför underlättar arbetet med att para ihop rätt strumpor och vika tröjorna. Duschen är placerad i hörnet och på väggen mittemot finns handdukstorken. Du har förvaring över och under handfatet.

Sovrum 1 och 2

Vid dagens slut är det stora sovrummet platsen att längta till. Du har gott om plats för den breda sängen och rogivande detaljer. Förvaringen står garderobsvägen för. Det mindre sovrummet på andra sidan badrummet gör sig lika fint som barnrum som arbetsrum.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Service i området

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan