Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

3-1503, 3 Rum, 82 m²

Beskrivning

Högt belägen trea i trivsamt kvarter

Tio minuter med tunnelbanan från T-centralen, fyra minuters promenad från stationen och fem trappor upp – här hittar du din nya trea i Kristineberg.

I ditt nya kvarter kan du träffa grannarna på innergården där gårdshuset blir ert gemensamma vardagsrum med trivsam altan. Här kan ni styra upp en gemensam grillkväll eller gå i samlad tropp till den planerade kvarterskrogen för en god bit mat. Uppe i lägenheten väntar 82 välplanerade kvadratmeter och en egen balkong.

Vardagsrum och kök

Du får ett ljust och öppet rum med ljusinsläpp från båda hållen och med den stora balkongen. Den utskjutande bänken i köket ger en mjuk avgränsning mellan rummets två delar. Köket är fullt utrustat och vitvarorna är miljömedvetet energisnåla. Du har stilrena kökssnickerier och bra förvaring. Vardagsrummets öppna yta ger lättmöblerad yta för sociala möblemang.

Balkong

Med en balkong på tolv kvadratmeter får du plats med både den bekväma vilstolen och matplatsen. En och annan tomatplanta kan husera här också. Du har trevliga utblickar mot innergården.

Arbetsrum

Bakom köket finns den perfekta platsen för hemmajobb eller kreativt pyssel i ditt nya arbetsrum. Fönstret släpper in ljuset och garderoberna hjälper till med hemmets förvaring.

Badrum

Ditt helkaklade rum blir både badrum och tvättstuga. Du har en tvättmaskin och en torktumlare smidigt placerade under en bänk i bra vikhöjd. Badrummets inredning med hörndusch och tvättställ med kommod ger ett trivsamt rum. Komfortvärme i golvet blir en välkommen detalj.

Sovrum 1 och 2

Sovrummen finns på var sin sida om badrummet. Ekparkett och vitmålade väggar blir en bra bas för vilsamma möblemang i båda rummen. De har var sin garderob för förvaring, och det större rummets garderob har smidiga skjutdörrar. Det mindre sovrummet har en djup fönsterbänk att krypa upp på.

Hall

Med klinkergolv i hallen gör det inget om lera och grus följer med skorna in – här är det enkelt att städa undan. Du har gott om förvaring bakom platssparande skjutdörrar, och väggen mittemot kan prydas av trivsamma krokar.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan