Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

3-1503, 3 Rum, 82 m²

6 planerade visningar

6 planerade visningar

Läs mer

Inflyttning: från november 2019 till oktober 2020

Högt belägen trea i trivsamt kvarter

Tio minuter med tunnelbanan från T-centralen, fyra minuters promenad från stationen och fem trappor upp – här hittar du din nya trea i Kristineberg.

I ditt nya kvarter kan du träffa grannarna på innergården där gårdshuset blir ert gemensamma vardagsrum med trivsam altan. Här kan ni styra upp en gemensam grillkväll eller gå i samlad tropp till den planerade kvarterskrogen för en god bit mat. Uppe i lägenheten väntar 82 välplanerade kvadratmeter och en egen balkong.

Vardagsrum och kök

Du får ett ljust och öppet rum med ljusinsläpp från båda hållen och med den stora balkongen. Den utskjutande bänken i köket ger en mjuk avgränsning mellan rummets två delar. Köket är fullt utrustat och vitvarorna är miljömedvetet energisnåla. Du har stilrena kökssnickerier och bra förvaring. Vardagsrummets öppna yta ger lättmöblerad yta för sociala möblemang.

Balkong

Med en balkong på tolv kvadratmeter får du plats med både den bekväma vilstolen och matplatsen. En och annan tomatplanta kan husera här också. Du har trevliga utblickar mot innergården.

Arbetsrum

Bakom köket finns den perfekta platsen för hemmajobb eller kreativt pyssel i ditt nya arbetsrum. Fönstret släpper in ljuset och garderoberna hjälper till med hemmets förvaring.

Badrum

Ditt helkaklade rum blir både badrum och tvättstuga. Du har en tvättmaskin och en torktumlare smidigt placerade under en bänk i bra vikhöjd. Badrummets inredning med hörndusch och tvättställ med kommod ger ett trivsamt rum. Komfortvärme i golvet blir en välkommen detalj.

Sovrum 1 och 2

Sovrummen finns på var sin sida om badrummet. Ekparkett och vitmålade väggar blir en bra bas för vilsamma möblemang i båda rummen. De har var sin garderob för förvaring, och det större rummets garderob har smidiga skjutdörrar. Det mindre sovrummet har en djup fönsterbänk att krypa upp på.

Hall

Med klinkergolv i hallen gör det inget om lera och grus följer med skorna in – här är det enkelt att städa undan. Du har gott om förvaring bakom platssparande skjutdörrar, och väggen mittemot kan prydas av trivsamma krokar.

Hemfakta

Bostad
3-1503
Bostadstyp
Lägenhet
Ägandeform
Bostadsrätt
Våningsplan
5 av 0
Antal rum
3
Storlek
82 m²
Månadsavgift
4 251 kr
Pris per m²
68 841 kr
Pris
5 645 000 kr

Kontakt

Mathias  Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

+46704127538

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan