Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Öppen planlösning och plats att umgås i Kristineberg

Med en öppen planlösning är det enkelt att låta matlagningen bli en avslappnad del av umgänget. Visningar sker i lägenheter av annan storlek.

Vardagsrummets breda fönster och balkongdörren i glas släpper in generöst med ljus till det öppna rummet. Direkt utanför finns den egna balkongen, och nedanför syns den gemensamma innergården. När det vaknas stor middag lägger du i iläggsskivorna i bordet och bär upp extrastolarna från källarförrådet. Här finns plats för många i ditt öppna rum. Och sommartid blir balkongen en trivsam uteservering.

Kök och vardagsrum

I det öppna rummet får matlagningen en egen hörna. Här kan middagsförberedelserna ta plats på dina nya köksbänkar i stilrent utförande. Med en öppen planlösning kan middagsgästerna slå sig ner vid bordet medan du fixar i ordning det allra sista med maten. Efter maten ordnar den snyggt integrerade diskmaskinen med disken och ni kan flytta över till soffan. Alla vitvaror hemma hos dig är miljömedvetet energieffektiva.

Balkong

Från vardagsrummet når du din balkong som ger en egen rymlig utomhusmiljö att njuta av. Här finns plats för trivsamma utemöbler och lummiga växter.

Sovrum

På hemmets ekparkett finns plats för en bred säng, och garderoben löser förvaringen. Tio kvadratmeter ger dig gott om utrymme för lugn och ro.

Badrum

När din tvättkorg är mer välfylld än garderoben är kombimaskinen i badrummet ett välkommet inslag. I badrummet finns också dusch, wc och tvättställ med förvaring över och under. Handdukstorken och komfortvärmen i klinkergolvet är trivsamma detaljer.

Hall

Bakom praktiska skjutdörrar får ytterkläder och prylar en självklar plats i din nya hall. På väggen mittemot finns plats för spegeln och trivsamma krokar.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan