Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Hemtrevliga ytor högst upp i huset

Välplanerade ytor för umgänge och egentid är basen i din nya trea. Stilrena och hållbara material blir grunden för din personliga stil, och bra förvaring hjälper till med ordning och reda.

Med en öppen och umgängesvänlig del mitt i lägenheten är det enkelt att låta det sociala ta en stor och självklar plats i livet, oavsett om det handlar om en spontan middag, ett välplanerat släktkalas eller lugna vardagssysslor. Två avskilda sovrum och smart utplacerad förvaring knyter ihop hemmets olika behov. Från balkongen kan du spana ner mot aktiviteten på den lummiga innergården.

Hall och klädkammare

När du kliver in genom dörren har du klädkammaren direkt till vänster och plats för ytterkläderna rakt fram. Inför storkalaset kan du smidigt stuva undan de egna jackorna i klädkammaren för att lämna plats åt gästernas jackor. I klädkammaren finns även städskåpet och ett linneskåp.

Kök och vardagsrum

Middagar och mellanmål snor du ihop på eleganta köksbänkar i ditt nya kök. Vitvarorna är energieffektiva och du har bra förvaring för husgeråd och råvaror. Både köket och vardagsrummet ger plats åt sällskapliga möbler, och rummen möts på mitten och skapar ett ljust genomgångsrum.

Balkong

Din nya balkong ger dig en egen utomhusmiljö på hemmaplan. Här finns den friska luften alltid nära till hands och sommartid har du en egen uteservering på tolv kvadratmeter. Innergården som du ser från balkongen ger mer utomhusyta hemma.

Badrum

Här står tvättställ med förvaring, wc-stol och dusch på rad. På väggen mittemot finns handdukstorken och till vänster finns tvättmaskinen och torktumlaren. Du har komfortvarma klinkerplattor under fötterna, och belysningen kommer från stilrena spotlights i taket.

Sovrum 1 och 2

På var sin sida om badrummet har du hemmets sovrum. Vilsam inredning får plats i båda och rummens utformning med ekparkett och vitmålade väggar blir en bra bas. Rummen har var sin garderob, och det större rummets garderob har platssparande skjutdörrar.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan