Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

3-1501, 3 Rum, 82 m²

Hemtrevliga ytor högst upp i huset

Välplanerade ytor för umgänge och egentid är basen i din nya trea. Stilrena och hållbara material blir grunden för din personliga stil, och bra förvaring hjälper till med ordning och reda.

Med en öppen och umgängesvänlig del mitt i lägenheten är det enkelt att låta det sociala ta en stor och självklar plats i livet, oavsett om det handlar om en spontan middag, ett välplanerat släktkalas eller lugna vardagssysslor. Två avskilda sovrum och smart utplacerad förvaring knyter ihop hemmets olika behov. Från balkongen kan du spana ner mot aktiviteten på den lummiga innergården.

Hall och klädkammare

När du kliver in genom dörren har du klädkammaren direkt till vänster och plats för ytterkläderna rakt fram. Inför storkalaset kan du smidigt stuva undan de egna jackorna i klädkammaren för att lämna plats åt gästernas jackor. I klädkammaren finns även städskåpet och ett linneskåp.

Kök och vardagsrum

Middagar och mellanmål snor du ihop på eleganta köksbänkar i ditt nya kök. Vitvarorna är energieffektiva och du har bra förvaring för husgeråd och råvaror. Både köket och vardagsrummet ger plats åt sällskapliga möbler, och rummen möts på mitten och skapar ett ljust genomgångsrum.

Balkong

Din nya balkong ger dig en egen utomhusmiljö på hemmaplan. Här finns den friska luften alltid nära till hands och sommartid har du en egen uteservering på tolv kvadratmeter. Innergården som du ser från balkongen ger mer utomhusyta hemma.

Badrum

Här står tvättställ med förvaring, wc-stol och dusch på rad. På väggen mittemot finns handdukstorken och till vänster finns tvättmaskinen och torktumlaren. Du har komfortvarma klinkerplattor under fötterna, och belysningen kommer från stilrena spotlights i taket.

Sovrum 1 och 2

På var sin sida om badrummet har du hemmets sovrum. Vilsam inredning får plats i båda och rummens utformning med ekparkett och vitmålade väggar blir en bra bas. Rummen har var sin garderob, och det större rummets garderob har platssparande skjutdörrar.

Hemfakta

Bostad
3-1501
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 7
Antal rum
3
Storlek
82 m²
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan