Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Plats för umgänge och egentid i Kristineberg

Från trapphuset kliver du in i din nya hall, och härifrån ser du fram till det ljusa genomgångsrummet där köket och vardagsrummet ger gott om gemenskapsyta. Längre in väntar lugn och ro i två sovrum.

Hemma hos dig finns välplanerad plats för sociala stunder, trivsamt hemmafix, egentid och flitiga timmar. Det öppna genomgångsrummet balanseras med två sovrum och ett litet arbetsrum bakom köket. Balkongen ger ljus och luft, och för mer utomhusplats hemma finns innergården några trappor ner.

Hall

Kliv in i din nya hall och häng av dig ytterkläderna bakom skjutdörrarna till höger. Den vänstra väggen ger plats åt en trivsam kroklist eller annan hallinredning. Under fötterna finns slitstarka klinkerplattor.

Vardagsrum och balkong

Det sociala får chans att ta stor plats i det öppna rummet mitt i lägenheten. Den utskjutande köksbänken blir en diskret avgränsning mellan rummen, och den passar fint som avlastningsyta eller serveringsbänk. Köket består av stilrena kökssnickerier och energismarta vitvaror. Vardagsrummets gemenskapsvänliga yta förlängs ut mot balkongen.

Balkong

Från din nya balkong kan du spana ut mot innergården när du pausar i den friska luften. Glasdörren förbinder balkongen med vardagsrummet.

Arbetsrum

Bakom köket finns det lilla arbetsrummet där skrivbordet kan få en avskärmad och efterlängtad plats. Två garderober ordnar förvaring och fönstret bidrar med ljus.

Badrum

När du tänder badrumslampan får du ljus från eleganta spotlights i taket. Här ser du ett helkaklat badrum i ljusa toner. Komfortvärmen i golvet är skön för fötterna efter duschen, och handduken väntar torr på handdukstorken. Tvättmaskinen och torktumlaren hjälper till med tvättbestyren.

Sovrum 1 och 2

Sovrum 1 ger generöst med plats för sängen och annan möblering på tretton kvadratmeter. Skjutdörrsgarderoben gömmer smidigt undan kläderna. I det mindre sovrummets hörngarderob finns plats för kläder och prylar.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan