Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Praktisk tvåa i socialt kvarter

Hemma hos dig finns rymliga garderober i hallen och i sovrummet, och köket och badrummet har smidigt utformad förvaring. Från balkongen ser du ner mot den umgängesvänliga innergården.

När du kliver in genom dörren ser du fram till vardagsrummets glasdörr som leder ut mot balkongen. Badrummet har du till höger och rakt fram finns det öppna vardagsrummet och köket. Från balkongen kan du se om grannarna håller på att få ordning på grillen där nere på gården. Det är bara för dig att traska ner och ta över den perfekta glöden för kvällens matlagning.

Vardagsrum och kök

I det öppna rummet kan du möblera för mysiga hemmakvällar och storslagna middagar. Köket gör rummets ena hörna till platsen för matlagning. Här tillagar, förvarar och diskar dina nya vitvaror med låg energiåtgång med miljön i åtanke. Rummets breda fönster ger gott om ljus och glasdörren öppnar upp mot balkongen.

Balkong

En gårdsvänd balkong på tolv kvadratmeter ger utrymme för många vänner, eller för ännu fler lummiga balkongodlingar.

Sovrum

Från vardagsrummet kliver du in i ditt nya sovrum på tio kvadratmeter. Det här blir platsen att längta till vid slutet av en lång dag. Bakom garderobens skjutdörrar kan klädsamlingen ordnas i prydliga rader efter färg eller funktion.

Badrum

Här har du ett stilrent och praktiskt badrum med kombimaskin för tvätten. Rummets helkaklade väggar möter klinkergolvet med skön komfortvärme. Belysningen från takets spotlights får sällskap av spegelskåpets belysning.

Hall

Du har trivsam genomsikt mellan hallen och balkongen. I hallen finns en rymlig skjutdörrsgarderob och ett stilrent och slitstarkt klinkergolv.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan