Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

3-1401, 3 Rum, 82 m²

Genomgående trea med bra förvaring

Ljuset hittar sin väg in från två håll i det öppna rummet för mat och umgänge. Välplanerade ytor och bra förvaring är basen i din nya trea i citynära Kristineberg.

I kök och badrum finns smart inplanerad förvaring och i båda sovrummen finns en garderob i ena hörnan. I anslutning till den luftiga hallen finns hemmets klädkammare som blir förvaringens hjärta. Här finns dessutom ett städskåp och ett linneskåp. Var sak kan enkelt få sin plats vilket underlättar vardagens aktivitet. Allt det där som inte behövs just nu kan du stuva undan i förrådet i källaren.

Hall och klädkammare

Från trapphuset når du din nya hall med gott om plats för jackor, mössor och skor av alla de slag. Klädkammaren till vänster blir en förvaringsfavorit.

Kök och vardagsrum

Med ljusinsläpp från båda hållen och en rymlig balkong får du ett ljust och öppet rum. Kökets utstickande bänk ger en diskret avgränsning mellan de olika delarna. Stilrena köksbänkar blir platsen för hackande och rörande. Stänkskyddet bakom är enkelt att torka rent från skvätt av tomatsåser och granatäpplen. Köket är fullt utrustat och vitvarorna är miljömedvetet energisnåla. Vardagsrummets öppna yta för umgänge och vila förlängs ut mot balkongen.

Balkong

Tolv kvadratmeter i friska luften ger en egen utomhusmiljö att njuta av. Här finns plats för bekväma utemöbler och prunkande odlingar med trivsam utsikt mot innergården.

Badrum

I ett av hörnen finns duschen placerad, och på behändigt avstånd finns handdukstorken som väntar redo med en torr handduk när du behöver den som bäst. Komfortvärmen i klinkergolvet ger behaglig värme underifrån, och belysningen från spotlights i taket ger ljus uppifrån. Här har du även maskiner som gör jobbet med både tvätt och tork.

Sovrum 1 och 2

I det mindre sovrummets hörngarderob finns plats för kläder och prylar. Det djupa fönstret ger en plats att krypa upp i och att sitta och spana ut från. Det andra sovrummet ger större plats för sängen och annan möblering. Skjutdörrsgarderoben gömmer trivsamt undan kläderna.

Hemfakta

Bostad
3-1401
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 7
Antal rum
3
Storlek
82 m²
Inflytt från
Augusti 2020
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan