Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

3-1401, 3 Rum, 82 m²

Beskrivning

Genomgående trea med bra förvaring

Ljuset hittar sin väg in från två håll i det öppna rummet för mat och umgänge. Välplanerade ytor och bra förvaring är basen i din nya trea i citynära Kristineberg.

I kök och badrum finns smart inplanerad förvaring och i båda sovrummen finns en garderob i ena hörnan. I anslutning till den luftiga hallen finns hemmets klädkammare som blir förvaringens hjärta. Här finns dessutom ett städskåp och ett linneskåp. Var sak kan enkelt få sin plats vilket underlättar vardagens aktivitet. Allt det där som inte behövs just nu kan du stuva undan i förrådet i källaren.

Hall och klädkammare

Från trapphuset når du din nya hall med gott om plats för jackor, mössor och skor av alla de slag. Klädkammaren till vänster blir en förvaringsfavorit.

Kök och vardagsrum

Med ljusinsläpp från båda hållen och en rymlig balkong får du ett ljust och öppet rum. Kökets utstickande bänk ger en diskret avgränsning mellan de olika delarna. Stilrena köksbänkar blir platsen för hackande och rörande. Stänkskyddet bakom är enkelt att torka rent från skvätt av tomatsåser och granatäpplen. Köket är fullt utrustat och vitvarorna är miljömedvetet energisnåla. Vardagsrummets öppna yta för umgänge och vila förlängs ut mot balkongen.

Balkong

Tolv kvadratmeter i friska luften ger en egen utomhusmiljö att njuta av. Här finns plats för bekväma utemöbler och prunkande odlingar med trivsam utsikt mot innergården.

Badrum

I ett av hörnen finns duschen placerad, och på behändigt avstånd finns handdukstorken som väntar redo med en torr handduk när du behöver den som bäst. Komfortvärmen i klinkergolvet ger behaglig värme underifrån, och belysningen från spotlights i taket ger ljus uppifrån. Här har du även maskiner som gör jobbet med både tvätt och tork.

Sovrum 1 och 2

I det mindre sovrummets hörngarderob finns plats för kläder och prylar. Det djupa fönstret ger en plats att krypa upp i och att sitta och spana ut från. Det andra sovrummet ger större plats för sängen och annan möblering. Skjutdörrsgarderoben gömmer trivsamt undan kläderna.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan