Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

3-1301, 3 Rum, 82 m²

82 kvadratmeter att trivas på innanför tullarna

De naturrika omgivningarna med parker och Mälarens klippor inom räckhåll öppnar upp för ett aktivt liv med mer tid utomhus. Samtidigt finns det urbana utbudet och stadspulsen alltid nära.

I Kristineberg kan du hitta nya vägar för löprundor och promenader. Innan du landar hemma i trean kan du stanna till på innergården. Bänkarna där det är så trevligt att sätta sig med en väntande bok en ledig dag när solen tittar fram fungerar precis lika fint som ett improviserat utegym för upphopp och dips. Efteråt kan du pusta ut uppe i din nya lägenhet.

Hall och klädkammare

Grusiga och leriga skor kan stanna på hallens klinkergolv. Här blir det inga repor och golvet är enkelt att hålla rent. Hallen ger plats för en sittmöbel till höger och rakt fram kan jackor för alla väder hänga i ordnade rader. Klädkammaren in till vänster blir en viktig del av hemmets förvaring.

Vardagsrum och kök

Ekparketten knyter ihop alla hemmets rum och ger en stilren bas för olika möblemang och stilar. Den sociala mittendelen med vardagsrum och kök väntar med ett ljust genomgångsläge. Rummen möts på mitten samtidigt som de är avgränsade från varandra. I köket har du välplanerad plats för matlagning och trivsamma måltider. Induktionshällen och resten av vitvarorna är snyggt utformade och hjälper dig med köksbestyren med så låg energiåtgång som möjligt. Vardagsrummet ger lättmöblerad yta att umgås på.

Balkong

På andra sidan vardagsrummets glasdörr finns din gårdsvända balkong. Tolv kvadratmeter ger utrymme för många vänner med välkomstdrink, eller för ännu fler storslagna balkongodlingar.

Badrum

När du tänder lampan i badrummet kommer ljuset från stilrena spotlights i taket och spegelskåpet har egen belysning. Ljuset visar ett badrum i helkaklat och stilrent utförande. Klinkerplattornas komfortvärme är skön för fötterna när du sorterar tvätten på bänken ovanför tvättmaskinen och torktumlaren.

Sovrum 1 och 2

Sovrummen är placerade i var sin hörna för maximalt med lugn och ro. Rummen delar närheten till badrummet och den stilrena basen. Det större mäter tretton kvadratmeter och här döljer de platssparande skjutdörrarna garderoben med hela klädsamlingen.

Hemfakta

Bostad
3-1301
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 7
Antal rum
3
Storlek
82 m²
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan