Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

82 kvadratmeter att trivas på innanför tullarna

De naturrika omgivningarna med parker och Mälarens klippor inom räckhåll öppnar upp för ett aktivt liv med mer tid utomhus. Samtidigt finns det urbana utbudet och stadspulsen alltid nära.

I Kristineberg kan du hitta nya vägar för löprundor och promenader. Innan du landar hemma i trean kan du stanna till på innergården. Bänkarna där det är så trevligt att sätta sig med en väntande bok en ledig dag när solen tittar fram fungerar precis lika fint som ett improviserat utegym för upphopp och dips. Efteråt kan du pusta ut uppe i din nya lägenhet.

Hall och klädkammare

Grusiga och leriga skor kan stanna på hallens klinkergolv. Här blir det inga repor och golvet är enkelt att hålla rent. Hallen ger plats för en sittmöbel till höger och rakt fram kan jackor för alla väder hänga i ordnade rader. Klädkammaren in till vänster blir en viktig del av hemmets förvaring.

Vardagsrum och kök

Ekparketten knyter ihop alla hemmets rum och ger en stilren bas för olika möblemang och stilar. Den sociala mittendelen med vardagsrum och kök väntar med ett ljust genomgångsläge. Rummen möts på mitten samtidigt som de är avgränsade från varandra. I köket har du välplanerad plats för matlagning och trivsamma måltider. Induktionshällen och resten av vitvarorna är snyggt utformade och hjälper dig med köksbestyren med så låg energiåtgång som möjligt. Vardagsrummet ger lättmöblerad yta att umgås på.

Balkong

På andra sidan vardagsrummets glasdörr finns din gårdsvända balkong. Tolv kvadratmeter ger utrymme för många vänner med välkomstdrink, eller för ännu fler storslagna balkongodlingar.

Badrum

När du tänder lampan i badrummet kommer ljuset från stilrena spotlights i taket och spegelskåpet har egen belysning. Ljuset visar ett badrum i helkaklat och stilrent utförande. Klinkerplattornas komfortvärme är skön för fötterna när du sorterar tvätten på bänken ovanför tvättmaskinen och torktumlaren.

Sovrum 1 och 2

Sovrummen är placerade i var sin hörna för maximalt med lugn och ro. Rummen delar närheten till badrummet och den stilrena basen. Det större mäter tretton kvadratmeter och här döljer de platssparande skjutdörrarna garderoben med hela klädsamlingen.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan