Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Trea med natur och stad inom räckhåll

Här bor du granne med två parker och du har en kort promenad till Mälarens vatten. Kungsholmens urbana utbud finns utanför dörren, och centrala Stockholm väntar tio minuter bort med tunnelbanan.

I Kristineberg kan du låta naturen ta en självklar plats i vardagen samtidigt som stadspulsen når hela vägen fram till kvarteret. Mellan husen i ditt nya kvarter breder en lummig innergård ut sig. Här finns odlingslådor och ett gårdshus för sommarkalas och spontana fikastunder med grannarna. Hemma i lägenheten har du 82 välplanerade kvadratmeter och en egen balkong.

Hall

Klinkergolvet är tåligt och enkelt att städa. Garderoben till höger ger plats åt säsongens ytterkläder bakom praktiska skjutdörrar, och rakt fram väntar det ljusa genomgående rummet.

Kök och vardagsrum

Fönster åt båda håll låter ljuset komma in i den sociala delen av hemmet. I vardagsrummet kan du möblera för mysiga hemmakvällar och storslagna middagar. Köket får en något avgränsad yta med den utstickande köksbänken. Här tillagar, förvarar och diskar dina nya vitvaror med lägsta möjliga energiåtgång, och här kan veckans måltider dukas upp i praktisk och gemytlig köksmiljö.

Balkong

Utanför vardagsrummet väntar din egen utomhusyta. Tomatplantor och slingrande murgröna ger en grön oas under sommarhalvåret. Vintertid kan balkongen prydas med stämningsskapande belysning.

Arbetsrum

Det lilla arbetsrummet bakom köket låter skrivbordet få en avskild och självklar plats. Fönstret bidrar med ljus även här, och garderobsväggen ordnar med förvaringen.

Badrum

När tvättkorgen är mer välfylld än garderoben är egna tvätt- och torkmaskiner ett välkommet inslag. Dina väntar i badrummet direkt till höger. Ovanpå finns en smidig arbetsbänk. I badrummet finns också duschen, wc-stolen och tvättstället med förvaring över och under. Handdukstorken och komfortvärmen i klinkergolvet är varma detaljer i ditt stilrena badrum.

Sovrum 1 och 2

Ett mindre sovrum på åtta kvadratmeter och ett större på tretton – här finns trivsam plats för egentid. Rummen ligger i var sitt hörn av lägenheten för maximalt med lugn och ro. Båda rummen ger lättmöblerade och stilrena ytor och har förberedd förvaring i var sin garderob.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan