Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Vattennära läge och smarta lösningar

Beroende på årstid har du badplatser, skridskobanor och vackra vyer inom räckhåll när du bor på Kungsholmen. Här är vattnet aldrig långt bort, och hemma har du 48 smart planerade kvadratmeter.

I din tvåa i Kristineberg finns välplanerade ytor i stilrent utförande. Här drar uppvärmning, ventilation och vitvaror så lite energi som möjligt vilket gör att lägenheten klarar Svanens tuffa miljökrav. Du har ett öppet rum för mat och umgänge, en balkong och ett rymligt sovrum, och utanför dörren finns kvarterets trivsamma innergård.

Kök och vardagsrum

Hemmets sociala del med vardagsrum och kök ger gott om ljusinsläpp. Kökshörnan ordnar med välplanerad plats för matlagning och rummets yta rymmer sällskapliga möblemang. Den integrerade diskmaskinen och resten av vitvarorna är snyggt utformade och hjälper dig med köksbestyren med lägsta möjliga energiåtgång.

Balkong

Med en egen balkong finns alltid den friska luften nära till hands, och sommartid har du en egen uteservering på tolv kvadratmeter. Du har trivsam utsikt mot innergården som även ger mer utomhusyta hemma.

Badrum

Praktiskt placerat i hallen finns ditt nya badrum. Här har du ett stilrent rum där komfortvärmen i golvet uppskattas av nyduschade eller vinterfrusna fötter. Kombimaskinen löser jobbet med tvätt och tork, och bänken ovanpå är i bra arbetshöjd. Du har hörndusch, tvättställ, förvaring, wc och handdukstork.

Sovrum

Ditt nya sovrum ger tio kvadratmeter för vila och återhämtning. Här har du utrymme för en säng av valfri bredd och i garderoben finns plats för allt från finkläder till pyjamasar.

Hall

Hallens skjutdörrsgarderob ger generöst med plats för jackor, mössor och skor av alla de slag. Klinkergolvet är slitstarkt och lättstädat, och på väggen bredvid badrumsdörren kan du hänga upp hallspegeln.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan