Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

3-1202, 2 Rum, 48 m²

Vattennära läge och smarta lösningar

Beroende på årstid har du badplatser, skridskobanor och vackra vyer inom räckhåll när du bor på Kungsholmen. Här är vattnet aldrig långt bort, och hemma har du 48 smart planerade kvadratmeter.

I din tvåa i Kristineberg finns välplanerade ytor i stilrent utförande. Här drar uppvärmning, ventilation och vitvaror så lite energi som möjligt vilket gör att lägenheten klarar Svanens tuffa miljökrav. Du har ett öppet rum för mat och umgänge, en balkong och ett rymligt sovrum, och utanför dörren finns kvarterets trivsamma innergård.

Kök och vardagsrum

Hemmets sociala del med vardagsrum och kök ger gott om ljusinsläpp. Kökshörnan ordnar med välplanerad plats för matlagning och rummets yta rymmer sällskapliga möblemang. Den integrerade diskmaskinen och resten av vitvarorna är snyggt utformade och hjälper dig med köksbestyren med lägsta möjliga energiåtgång.

Balkong

Med en egen balkong finns alltid den friska luften nära till hands, och sommartid har du en egen uteservering på tolv kvadratmeter. Du har trivsam utsikt mot innergården som även ger mer utomhusyta hemma.

Badrum

Praktiskt placerat i hallen finns ditt nya badrum. Här har du ett stilrent rum där komfortvärmen i golvet uppskattas av nyduschade eller vinterfrusna fötter. Kombimaskinen löser jobbet med tvätt och tork, och bänken ovanpå är i bra arbetshöjd. Du har hörndusch, tvättställ, förvaring, wc och handdukstork.

Sovrum

Ditt nya sovrum ger tio kvadratmeter för vila och återhämtning. Här har du utrymme för en säng av valfri bredd och i garderoben finns plats för allt från finkläder till pyjamasar.

Hall

Hallens skjutdörrsgarderob ger generöst med plats för jackor, mössor och skor av alla de slag. Klinkergolvet är slitstarkt och lättstädat, och på väggen bredvid badrumsdörren kan du hänga upp hallspegeln.

Hemfakta

Bostad
3-1202
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 7
Antal rum
2
Storlek
48 m²
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan