Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Med Slottsparken som granne och egen balkong

När du bor i Kristineberg har du många parker att välja på för lediga stunder utomhus. Allra närmast ligger Slottsparken, och hemma har du en innergård och en egen balkong. Just nu erbjuder vi endast privatvisningar i visningsbostad av annan storlek.

Koppla av i Slottsparken, ladda för äventyr i Uggleparken med klätterställningar eller ta med dig skejtboarden till Krillans skejtpark. Parkerna i närområdet bjuder på olika möjligheter och de gröna områdena får ta välförtjänt med plats i ditt nya område. Hemma har du välplanerade ytor och en balkong mot innergården.

Hall

I hemmets hall finns plats för välkomnande och praktisk hallmöblering, och i klädkammaren till vänster får du gott om förvaring. Hallens klinkergolv övergår till ekparkett ett par steg in.

Kök och vardagsrum

På dina nya köksbänkar kan matlagningen breda ut sig, och i köket finns plats för ett sällskapligt middagsbord. Här kan middagsgästerna slå sig ner vid bordet medan du fixar i ordning det allra sista med maten. Inne i vardagsrummet finns med sällskaplig yta.

Balkong

Glasdörren bredvid vardagsrummets fönster leder ut på hemmets balkong. Här kan du spana ut mot den lummiga innergården när du kopplar av i den friska luften.

Badrum

Tvättmaskin, torktumlare, hörndusch, handdukstork och tvättställ med förvaring – det här rummet blir både badrum och tvättstuga. De helkaklade väggarna och klinkergolvet med behaglig komfortvärme blir rummets bas.

Sovrum 1

Tretton kvadratmeter ger dig gott om utrymme för lugn och ro. På ekparketten finns plats för en bred säng, och garderoben löser förvaringen.

Sovrum 2

I det mindre sovrummet finns plats för sängen och skrivbordet. I hörngarderoben finns plats för kläder och extratäcket.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan