Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

3-1103, 3 Rum, 82 m²

Beskrivning

Välplanerat boende innanför tullarna

En öppen planlösning för trivsam gemenskap och dubbla sovrum och ett arbetsrum för lugn och ro – välkommen till en välplanerad trea med plats för en aktiv vardag i lummiga och citynära Kristineberg.

Din nya uteplats ligger vänd mot kvarterets trivsamma innergård. Bortanför gården väntar västra Kungsholmen med sin natur och sin urbanitet. Här är det varken långt till klippbad eller restauranger. Hemma i den genomgående trean har du 82 välplanerade kvadratmeter som ger plats för umgänge och egentid.

Hall

Bakom smidiga skjutdörrar får jackor, skor och pryttlar en undangömd plats i din nya hall. Väggen mittemot kan prydas av spegeln och trivsamma krokar.

Kök och vardagsrum

Hemma hos dig får det sociala chans att ta stor plats i det öppna rummet. Den utskjutande köksbänken blir en diskret avgränsning mellan rummen – den perfekta serveringsytan eller avlastningsbänken. Köket är uppbyggt av eleganta kökssnickerier och klimatsmarta vitvaror. Vardagsrummets umgängesvänliga yta förlängs ut mot uteplatsen.

Uteplats

16 trivsamma kvadratmeter ger en generös utomhusmiljö på hemmaplan. Här kan du duka upp sommarens måltider och låta delar av livet ta plats utomhus.

Arbetsrum

Det lilla utrymmet bakom köket ger den perfekta platsen för skrivbordet för hemmajobb eller kreativt pyssel. Ett fönster och två garderober ger ljus och praktisk förvaring.

Badrum

De helkaklade väggarna möter ett klinkergolv med skön komfortvärme. Belysningen från takets spotlights får sällskap av spegelskåpets belysning. Här har du ett stilrent inrett och praktiskt badrum med tvätthörna.

Sovrum 1 och 2

På var sin sida om badrummet finns hemmets två sovrum. Sovrummet bredvid vardagsrummet ger en större yta och mer förvaring med en större garderob. Båda rummen ger plats för en säng och trivsamma detaljer.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan