Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

2-1503, 3 Rum, 82 m²

Välplanerade ytor i citynära Kristineberg

I din nya trea letar sig ljuset in från två håll i det öppna rummet där kök och vardagsrum möts. Lägenheten på 82 kvadratmeter är hemtrevlig och välplanerad och du har en rymlig balkong.

Från trapphuset kliver du in i en hall som följs av hemmets öppna rum. Här får mat och sällskap stå i fokus. Längre in i lägenheten finns badrummet och de två sovrummen som ger lugn och ro. Mer plats för egentid finns i det lilla arbetsrummet bakom köket där kreativitet och flit kan få ett eget rum. Utanför dörren väntar Kristinebergs urbanitet och natur, och stadskärnan finns tio minuter bort med tunnelbanan.

Hall

I din nya hall kan jackor och annat stuvas undan i skjutdörrsgarderoben till höger. Den vänstra väggen passar fint för kroklisten där nyckelknippan och shoppingpåsen kan husera.

Kök och vardagsrum

Ett genomgående rum med halvöppen planlösning blir hemmets sociala hjärta. Här får matlagning, slappa stunder, festliga middagar och allt det där andra viktiga gott om utrymme. Soffan står fint på hemmets ekparkett i vardagsrummet, och i köket finns matplatsen i trivsam köksmiljö. Köket är stilrent designat och utrustat med miljöklassade vitvaror i toppklass.

Balkong

Balkongen blir din egen utomhusmiljö, oavsett om det handlar om att ta lite frisk luft, hänga ut kläder på vädring eller duka upp till middag. Balkongens placering i anslutning till vardagsrummet gör den till en självklar del av hemmets umgängesvänliga yta.

Arbetsrum

Plats för flit och kreativitet i lugn och ro finns i det lilla arbetsrummet bakom köket. Garderoberna bidrar till hemmets förvaring och fönstret ger ljus och utblickar till arbetet.

Sovrum 1 och 2

Dörrarna in till de två sovrummen ligger mittemot varandra, och badrummet finns praktiskt placerat mellan dem. I det större ger garderobsväggen en bra överblick över kläder och grejer och det finns gott om plats för den breda sängen på ekparketten.

Badrum

Tvättstället är smidigt placerat rak fram från dörren. Här ger spegelskåpet ovanför och kommoden under plats för alla badrumspryttlar. Till vänster finns wc-stolen och duschen, och till höger finns hörnan för tvätten. Bänken ovanpå tvättmaskinen och torktumlaren blir en perfekt plats för ett ljus och en tålig växt.

Hemfakta

Bostad
2-1503
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 7
Antal rum
3
Storlek
82 m²
Inflytt från
Juni 2020
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan