Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Välplanerade ytor i citynära Kristineberg

I din nya trea letar sig ljuset in från två håll i det öppna rummet där kök och vardagsrum möts. Lägenheten på 82 kvadratmeter är hemtrevlig och välplanerad och du har en rymlig balkong.

Från trapphuset kliver du in i en hall som följs av hemmets öppna rum. Här får mat och sällskap stå i fokus. Längre in i lägenheten finns badrummet och de två sovrummen som ger lugn och ro. Mer plats för egentid finns i det lilla arbetsrummet bakom köket där kreativitet och flit kan få ett eget rum. Utanför dörren väntar Kristinebergs urbanitet och natur, och stadskärnan finns tio minuter bort med tunnelbanan.

Hall

I din nya hall kan jackor och annat stuvas undan i skjutdörrsgarderoben till höger. Den vänstra väggen passar fint för kroklisten där nyckelknippan och shoppingpåsen kan husera.

Kök och vardagsrum

Ett genomgående rum med halvöppen planlösning blir hemmets sociala hjärta. Här får matlagning, slappa stunder, festliga middagar och allt det där andra viktiga gott om utrymme. Soffan står fint på hemmets ekparkett i vardagsrummet, och i köket finns matplatsen i trivsam köksmiljö. Köket är stilrent designat och utrustat med miljöklassade vitvaror i toppklass.

Balkong

Balkongen blir din egen utomhusmiljö, oavsett om det handlar om att ta lite frisk luft, hänga ut kläder på vädring eller duka upp till middag. Balkongens placering i anslutning till vardagsrummet gör den till en självklar del av hemmets umgängesvänliga yta.

Arbetsrum

Plats för flit och kreativitet i lugn och ro finns i det lilla arbetsrummet bakom köket. Garderoberna bidrar till hemmets förvaring och fönstret ger ljus och utblickar till arbetet.

Sovrum 1 och 2

Dörrarna in till de två sovrummen ligger mittemot varandra, och badrummet finns praktiskt placerat mellan dem. I det större ger garderobsväggen en bra överblick över kläder och grejer och det finns gott om plats för den breda sängen på ekparketten.

Badrum

Tvättstället är smidigt placerat rak fram från dörren. Här ger spegelskåpet ovanför och kommoden under plats för alla badrumspryttlar. Till vänster finns wc-stolen och duschen, och till höger finns hörnan för tvätten. Bänken ovanpå tvättmaskinen och torktumlaren blir en perfekt plats för ett ljus och en tålig växt.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Service i området

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan