Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Praktisk trea med Slottsparken som granne

I din nya lägenhet är hållbarhet och finess grunden för den egna smaken och livets olika delar. På västra Kungsholmen bor du urbant och citynära och du har Slottsparken precis intill.

Här bor du i en lägenhet med bra förvaring och toppklassiga vitvaror – två viktiga bitar i en praktisk lägenhet. Du har ett ljust och luftigt rum där umgänge och mat får stå i centrum. Ljuset kommer in både från kökets håll och från vardagsrummet som även öppnar upp mot balkongen. Utanför dörren finns innergården, och utanför kvarteret finns Slottsparken och resten av västra Kungsholmens urbana natur.

Hall

Praktiskt och snyggt klinkergolv är basen i din nya hall. Garderobsväggen gömmer undan hela samlingen med ytterkläder bakom platssparande skjutdörrar.

Kök och vardagsrum

I det öppna genomgående rummet faller ljuset in från två håll på hemmets ekparkett. Åt ena hållet får matlagning och måltider chans att breda ut sig i köket, och åt det andra finns det rymliga vardagsrummet. Köket är utrustat med miljöklassade vitvaror och uppbyggt med eleganta kökssnickerier.

Balkong

På din nya balkong kan du ställa en hylla med kryddodlingar och slingrande murgröna – med diverse växtligheter är det enkelt att skapa en egen oas. Sommaren måltider hemma smakar extra gott utomhus.

Arbetsrum

Med ett litet extrarum bakom köket kan du bygga upp ett eget hemmakontor eller kanske ett pysselrum. Är det en klädkammare som står på önskelistan kan utrymmet användas till det med.

Sovrum 1 och 2

På var sin sida om hemmets badrum finns de två sovrummen. Rummens stilrena utformning och förberedda förvaring blir grunden för rogivande möblemang.

Badrum

När tvättkorgen är full finns tvättmaskinen och torktumlaren direkt till höger i badrummet. Vika och sortera kan du smidigt göra på bänken ovanför. Badrummets komfortvarma klinkergolv ger en hemtrevlig grund underifrån, och belysningen kommer från spotlights i taket. Efter duschen väntar den torra handduken på handdukstorken, och produkter och krämer kan stå på prydliga rader i spegelskåpet.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Service i området

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan