Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

2-1402, 2 Rum, 48 m²

Yteffektiv tvåa på västra Kungsholmen

I din nya tvåa finns alla bekvämligheter smart planerade på 48 kvadratmeter. Du har en öppen planlösning, gott om förvaring och en stor balkong som vetter mot kvarterets innergård.

Du kommer in i en hall med en generös garderobsvägg till vänster och badrummet direkt till höger. Vidare in i lägenheten finns sovrummet med plats för lugn och ro och hela samlingen med kläder. Det öppna rummet blir platsen för slappa stunder, kreativt fix, umgänge och högtidligt firande. Kökets placering gör matlagningen till en självklar del av det sociala.

Hall

I hallen tas du emot med fri sikt fram till din nya balkong. Ytterkläder och pryttlar kan få en ordnad plats bakom platssparande skjutdörrar till vänster. Dörren till höger går till badrummet, och rakt fram väntar det öppna rummet.

Badrum

När du tänder lampan kommer ljuset från spotlights i taket, och du ser ett stilrent badrum med kaklade väggar och klinkerplattor till golv. Spegelskåpet och kommoden ger förvaring, och bänken ovanför den kombinerade tvätt- och torkmaskinen ger avlastningsyta och en bra plats för ett ljus och andra prydligheter.

Kök och vardagsrum

Med en öppen planlösning är det enkelt att bjuda in till gemensam matlagning. Pastavattnet kokar upp på nolltid på induktionshällen, och när tomatsåsen har kokat färdigt är det stilrena stänkskyddet enkelt att torka av. Efter middagen sköter den integrerade diskmaskinen efterarbetet. Hemma hos dig är alla vitvaror energisnåla med omsorg om både miljön och plånboken. Vardagsrummet ger plats år sällskapliga möblemang och annat viktigt.

Balkong

Från balkongen kan du blicka ut mot kvarterets innergård. På tolv kvadratmeter får du plats med både hemtrevliga utemöbler och diverse växtligheter för sköna utomhusstunder hemma.

Sovrum

Vägg i vägg med vardagsrummet finns platsen att längta till vid dagens slut. I ditt nya sovrum finns utrymme för en bred säng, och i garderoben kan hela klädsamlingen ordnas på prydligt vis.

Hemfakta

Bostad
2-1402
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 7
Antal rum
2
Storlek
48 m²
Inflytt från
Juni 2020
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan