Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Yteffektiv tvåa på västra Kungsholmen

I din nya tvåa finns alla bekvämligheter smart planerade på 48 kvadratmeter. Du har en öppen planlösning, gott om förvaring och en stor balkong som vetter mot kvarterets innergård.

Du kommer in i en hall med en generös garderobsvägg till vänster och badrummet direkt till höger. Vidare in i lägenheten finns sovrummet med plats för lugn och ro och hela samlingen med kläder. Det öppna rummet blir platsen för slappa stunder, kreativt fix, umgänge och högtidligt firande. Kökets placering gör matlagningen till en självklar del av det sociala.

Hall

I hallen tas du emot med fri sikt fram till din nya balkong. Ytterkläder och pryttlar kan få en ordnad plats bakom platssparande skjutdörrar till vänster. Dörren till höger går till badrummet, och rakt fram väntar det öppna rummet.

Badrum

När du tänder lampan kommer ljuset från spotlights i taket, och du ser ett stilrent badrum med kaklade väggar och klinkerplattor till golv. Spegelskåpet och kommoden ger förvaring, och bänken ovanför den kombinerade tvätt- och torkmaskinen ger avlastningsyta och en bra plats för ett ljus och andra prydligheter.

Kök och vardagsrum

Med en öppen planlösning är det enkelt att bjuda in till gemensam matlagning. Pastavattnet kokar upp på nolltid på induktionshällen, och när tomatsåsen har kokat färdigt är det stilrena stänkskyddet enkelt att torka av. Efter middagen sköter den integrerade diskmaskinen efterarbetet. Hemma hos dig är alla vitvaror energisnåla med omsorg om både miljön och plånboken. Vardagsrummet ger plats år sällskapliga möblemang och annat viktigt.

Balkong

Från balkongen kan du blicka ut mot kvarterets innergård. På tolv kvadratmeter får du plats med både hemtrevliga utemöbler och diverse växtligheter för sköna utomhusstunder hemma.

Sovrum

Vägg i vägg med vardagsrummet finns platsen att längta till vid dagens slut. I ditt nya sovrum finns utrymme för en bred säng, och i garderoben kan hela klädsamlingen ordnas på prydligt vis.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Service i området

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan