Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

2-1303, 3 Rum, 82 m²

6 planerade visningar

6 planerade visningar

Läs mer

Trivsamt hem i naturnära stadsdel

På västra Kungsholmen bor du med flera parker inom räckhåll, och Mälaren ger badplatser, skridskobanor och vackra vyer. Din nya trea ligger centralt innanför tullarna med natur runt knuten.

Efter ett morgondopp eller en stund i parken är din nya trea i Kristineberg platsen att komma hem till. Här bor du på 82 smart planerade kvadratmeter som ger plats för umgänge och lugn och ro. Du har en halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två sovrum, ett arbetsrum och en lättmöblerad balkong. Grunden för utformningen är hållbara och stilrena material.

Hall

Klinkerplattor under fötterna och en smidig skjutdörrsgarderob för ytterkläderna – här har du en välplanerad hall som du kliver in ifrån trapphuset. Rak fram väntar hemmets öppna yta.

Kök och vardagsrum

Köket och vardagsrummet möts på mitten, och ljuset kommer in från båda håll. Köket ger en trivsam yta för matlagning och middagar i gemytlig köksmiljö. Energieffektiva vitvaror och snygga kökssnickerier är matlagningens bas. Vardagsrummet ger utrymme för soffan och andra sällskapliga möblemang. Hemmets ekparkett blir en stilren grund.

Balkong

En egen balkong blir platsen för sommarens måltider och trevligheter. En utomhusyta är uppskattat året om för frisk luft, vädring av kläder eller för att använda som spontant kylskåp för vinterns festligheter.

Arbetsrum

Invid köket finns ett litet arbetsrum där hemmakontoret kan få sin självklara plats. Att kunna stänga in sig med sin flit och kreativitet kan vara a och o. Rummet har praktisk förvaring i två garderober.

Sovrum 1 och 2

Vägg i vägg med vardagsrummet finns ditt nya sovrum. Här får vila och återhämtning tretton egna kvadratmeter. Garderobsväggen står för förvaringen och hjälper till med att hålla sovrummet ordnat och harmoniskt. Det mindre sovrummet ligger trivsamt placerat i andra hörnet, och här finns förvaring i en hörngarderob.

Badrum

Helkaklade väggar och komfortvarmt klinkergolv är stommen i ditt badrum. Badrumsgrejerna får plats i kommoden och i spegelskåpet med belysning, och efter duschen kan handduken torka på handdukstorken. Tvättmaskinen och torktumlaren är placerade under en praktisk arbetsbänk, och de står redo när tvättkorgen börjar bli full.

Hemfakta

Bostad
2-1303
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 7
Antal rum
3
Storlek
82 m²
Inflytt från
Juni 2020
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan