Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Trivsamt hem i naturnära stadsdel

På västra Kungsholmen bor du med flera parker inom räckhåll, och Mälaren ger badplatser, skridskobanor och vackra vyer. Din nya trea ligger centralt innanför tullarna med natur runt knuten.

Efter ett morgondopp eller en stund i parken är din nya trea i Kristineberg platsen att komma hem till. Här bor du på 82 smart planerade kvadratmeter som ger plats för umgänge och lugn och ro. Du har en halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två sovrum, ett arbetsrum och en lättmöblerad balkong. Grunden för utformningen är hållbara och stilrena material.

Hall

Klinkerplattor under fötterna och en smidig skjutdörrsgarderob för ytterkläderna – här har du en välplanerad hall som du kliver in ifrån trapphuset. Rak fram väntar hemmets öppna yta.

Kök och vardagsrum

Köket och vardagsrummet möts på mitten, och ljuset kommer in från båda håll. Köket ger en trivsam yta för matlagning och middagar i gemytlig köksmiljö. Energieffektiva vitvaror och snygga kökssnickerier är matlagningens bas. Vardagsrummet ger utrymme för soffan och andra sällskapliga möblemang. Hemmets ekparkett blir en stilren grund.

Balkong

En egen balkong blir platsen för sommarens måltider och trevligheter. En utomhusyta är uppskattat året om för frisk luft, vädring av kläder eller för att använda som spontant kylskåp för vinterns festligheter.

Arbetsrum

Invid köket finns ett litet arbetsrum där hemmakontoret kan få sin självklara plats. Att kunna stänga in sig med sin flit och kreativitet kan vara a och o. Rummet har praktisk förvaring i två garderober.

Sovrum 1 och 2

Vägg i vägg med vardagsrummet finns ditt nya sovrum. Här får vila och återhämtning tretton egna kvadratmeter. Garderobsväggen står för förvaringen och hjälper till med att hålla sovrummet ordnat och harmoniskt. Det mindre sovrummet ligger trivsamt placerat i andra hörnet, och här finns förvaring i en hörngarderob.

Badrum

Helkaklade väggar och komfortvarmt klinkergolv är stommen i ditt badrum. Badrumsgrejerna får plats i kommoden och i spegelskåpet med belysning, och efter duschen kan handduken torka på handdukstorken. Tvättmaskinen och torktumlaren är placerade under en praktisk arbetsbänk, och de står redo när tvättkorgen börjar bli full.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Service i området

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan