Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Smart planerade ytor och stor balkong

Hemma hos dig finns smart planerad förvaring som ger en självklar plats till tandborstar, köksservis, matvaror, kläder, dammsugaren och allt det andra som behövs.

Bra förvaringsmöjligheter, trivsamma ytor och stilren design är basen i din nya lägenhet. Du har energieffektiva lösningar för värme, ventilation och vitvaror vilket ger ett Svanenmärkt hem. Det öppna rummet som knyter ihop kök och vardagsrum får in ljuset från det breda fönstret och balkongens glasdörr. Balkongen på tolv kvadratmeter blir en utomhusoas på hemmaplan.

Hall

Klinkergolv under fötterna och gott om förvaring bakom skjutdörrarna – här har du en hall där det är enkelt att hålla ordning. Väggytan bredvid badrumsdörren kan prydas med kroklisten för shoppingpåsar och nyckelknippor.

Badrum

Klinkergolvets komfortvärme tar hand om frusna eller nyduschade fötter. Krämer och produkter kan radas upp i spegelskåpet, och i kommoden finns mer förvaring. Helkaklade väggar och spotlights i taket ger ett stilrent badrum. Här finns även den kombinerade tvätt- och torkmaskinen.

Kök och vardagsrum

Det breda fönstret och balkongens glasdörr släpper in gott om ljus. Köket breder ut sig i ena hörnet, och resten av rummet ger plats åt soffan och annan möblering. Du har snygga kökssnickerier i toppklass och energieffektiva vitvaror.

Balkong

Med en stor balkong behöver du inte välja mellan den sköna vilstolen och kafémöbeln. En och annan trivsam växt kan enkelt få ett hem här också.

Sovrum

Sängen står fint på ekparketten, och du har en trivsam utblick mot balkongen och vidare mot gården när du drar undan gardinen på morgonen. Även här ger en smart skjutdörrsgarderob gott om förvaring.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Service i området

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan