Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

2-1301, 3 Rum, 82 m²

6 planerade visningar

6 planerade visningar

Läs mer

82 kvadratmeter i socialt kvarter

Innergården ger plats för kalas och roligheter i gårdshuset med altan, för lugna stunder under pergolan och för odling i odlingslådor. Gemensamma ytor ger trivsamma mötesplatser i ditt nya kvarter.

I Kristineberg är det enkelt att träffa grannarna på gården. Kvällens aktivitet kan bli en runda vid Golfbaren som ligger strax intill, eller så ses ni på den planerade kvarterskrogen för en god bit mat. Hemma i lägenheten väntar 82 välplanerade kvadratmeter. Praktiska lösningar och stilren design är basen i din nya trea.

Hall och klädkammare

Din luftiga hall har rum för hallmöblering och välkomnande detaljer. Ytterkläder kan hänga i utrymmet rakt fram och golvet består av tåliga klinkerplattor. Till vänster finns dörren in till klädkammaren som blir en viktig del i hemmets förvaring.

Kök och vardagsrum

I det genomgående rummet letar sig ljuset in från två håll över matlagning och sociala stunder. I köket får den matlagningslada gott om utrymme för nya recept och gamla favoriter. Här kan middagsgästerna vänta vid bordet i trivsam köksmiljö. Även i vardagsrummet finns plats för sällskapliga möblemang och annat hemtrevligt.

Balkong

Vardagsrummets yta fortsätter ut på den rymliga balkongen. Sommartid kan här odlas tomater och annat gott, och på vintern får utrymmet prydas med trivsamma ljusslingor. Oavsett väder och årstid är det skönt att alltid ha den friska luften nära till hands.

Sovrum 1 och 2

Efter den umgängesvänliga delen följer hemmets mer avskilda del med två sovrum på var sin sida om badrummet. Rummen ger plats för säng och rogivande inredning. I det större får du förvaring i en skjutdörrsgarderob, och i det mindre finns en praktisk hörngarderob placerad.

Badrum

Badrummet blir hemmets rum för både tvagning och tvätt. Du har hörndusch, wc, tvättställ, tvättmaskin och torktumlare. Bänken ovanpå maskinerna underlättar arbetet med att para ihop rätt strumpor, och klinkerplattornas komfortvärme blir ett trivsamt sällskap när du donar med tvättbestyren.

Hemfakta

Bostad
2-1301
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 7
Antal rum
3
Storlek
82 m²
Inflytt från
Juni 2020
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan