Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

82 kvadratmeter i socialt kvarter

Innergården ger plats för kalas och roligheter i gårdshuset med altan, för lugna stunder under pergolan och för odling i odlingslådor. Gemensamma ytor ger trivsamma mötesplatser i ditt nya kvarter.

I Kristineberg är det enkelt att träffa grannarna på gården. Kvällens aktivitet kan bli en runda vid Golfbaren som ligger strax intill, eller så ses ni på den planerade kvarterskrogen för en god bit mat. Hemma i lägenheten väntar 82 välplanerade kvadratmeter. Praktiska lösningar och stilren design är basen i din nya trea.

Hall och klädkammare

Din luftiga hall har rum för hallmöblering och välkomnande detaljer. Ytterkläder kan hänga i utrymmet rakt fram och golvet består av tåliga klinkerplattor. Till vänster finns dörren in till klädkammaren som blir en viktig del i hemmets förvaring.

Kök och vardagsrum

I det genomgående rummet letar sig ljuset in från två håll över matlagning och sociala stunder. I köket får den matlagningslada gott om utrymme för nya recept och gamla favoriter. Här kan middagsgästerna vänta vid bordet i trivsam köksmiljö. Även i vardagsrummet finns plats för sällskapliga möblemang och annat hemtrevligt.

Balkong

Vardagsrummets yta fortsätter ut på den rymliga balkongen. Sommartid kan här odlas tomater och annat gott, och på vintern får utrymmet prydas med trivsamma ljusslingor. Oavsett väder och årstid är det skönt att alltid ha den friska luften nära till hands.

Sovrum 1 och 2

Efter den umgängesvänliga delen följer hemmets mer avskilda del med två sovrum på var sin sida om badrummet. Rummen ger plats för säng och rogivande inredning. I det större får du förvaring i en skjutdörrsgarderob, och i det mindre finns en praktisk hörngarderob placerad.

Badrum

Badrummet blir hemmets rum för både tvagning och tvätt. Du har hörndusch, wc, tvättställ, tvättmaskin och torktumlare. Bänken ovanpå maskinerna underlättar arbetet med att para ihop rätt strumpor, och klinkerplattornas komfortvärme blir ett trivsamt sällskap när du donar med tvättbestyren.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Service i området

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan