Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

2-1203, 3 Rum, 82 m²

Beskrivning

Rum för umgänge och egentid i Kristineberg

I din nya lägenhet finns öppna ytor att umgås på och egna rum för lugn och ro. Utöver de två sovrummen ger även arbetsrummet en egen yta att stänga om sig. Balkongen ger ljus och rymd.

Lägenhetens öppna del är ett spatiöst genomgående rum för matlagning och gemenskap. Balkongen blir en naturlig förlängning av rummet där det sociala kan ta plats även i utomhusmiljö. Kvarterets innergård förstorar och öppnar upp hemmet genom mer utomhusyta hemma. Du har hög standard i kök och badrum där energieffektiva vitvaror hjälper till med vardagsbestyren.

Hall

Bakom platssparande skjutdörrar finns rum för säsongens ytterkläder. Väggen mittemot kan bli både praktisk och dekorativ med en kroklist och en spegel.

Kök och vardagsrum

Soffan får sin självklara plats på ekparketten i det rymliga vardagsrummet. Här finns utrymme för annan sällskaplig möblering också, och balkongen förstorar ytan utåt. Köket ligger i andra ändan av rummet med halvöppen planlösning. Här lagar du veckans olika måltider på energieffektivt vis med dina nya vitvaror. Snygga kökssnickerier ger förvaring och arbetsyta.

Balkong

Sommartid blir balkongen din egen uteservering och hemmets favoritplats. Men en egen utemiljö är värdefullt året om. Under vintern får de slingrande växterna ge plats för hemtrevliga ljusslingor.

Arbetsrum

Skrivbordet kan ta plats invid fönstret, och i garderoberna bakom finns gott om förvaringsutrymme. Här finns ett rum där flit och kreativitet kan breda ut sig i lugn och ro.

Sovrum 1 och 2

Med en garderobsvägg får du bra överblick över kläder och prylar. Här i det största sovrummet finns en med smidiga skjutdörrar, och du har gott om plats för den breda sängen. På andra sidan badrummet finns det mindre sovrummet på åtta trivsamma kvadratmeter.

Badrum

Smidig förvaring, en hörndusch och tvätt- och torkmaskiner finns i ditt nya badrum. Rummets klinkergolv och de helkaklade väggarna ger en enhetlig och stilren känsla. Komfortvärmen i golvet och handdukstorken är välkomna detaljer.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Service i området

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan