Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

2-1101, 4 Rum, 102 m²

1 planerad visning

1 planerad visning

Läs mer

Inflyttning: från november 2019 till oktober 2020

Spatiös uteplats vid gårdens hörn

Den gårdsvända uteplatsen mot slottsparken fördubblar vardagsrummets trivsamma sällskapsyta. I din nya fyra får livet utomhus chans att ta plats och breda ut sig på hemmaplan.

Hemma hos dig går det att öppna vardagsrummets glasdörr och kliva direkt ut på en spatiös uteplats. Med 24 egna kvadratmeter utomhus kan du börja planera för sommarkalas med långbord eller kanske för den riktigt ambitiösa urbana köksträdgården. Inne i lägenheten finns plats att umgås på, egna rum och praktiska lösningar.

Hall med klädkammare

I hallen får ytterkläder och välkomnande detaljer sitt hem. Klinkergolvet är stilrent och lättstädat. Dörren till vänster leder in i hemmets ena klädkammare som hjälper till med förvaringen på ett strukturerat vis.

Kök och vardagsrum

Ett rymligt genomgående rum blir hemmets sociala hjärta. Rummen möts på mitten samtidigt som de får var sin egen yta. I köket finns plats för matbordet och här lagas maten på induktionshällen och i ugnen i högskåp. Här är vitvarorna energieffektiva och smart placerade. Vardagsrummets lättmöblerade yta blir basen för hemmakvällar och finmiddagar.

Uteplats

Den stora uteplatsen ger ett extrarum i härlig utomhusmiljö. Uteplatsen är trivsamt vänd mot gården samtidigt som placeringen i hörnet ger avskildhet. Middagar, lugna stunder med en bok, hemmaträning och allt däremellan kan ta plats utomhus.

Badrum och gästtoalett

Den stilrena grunden med helkaklade väggar och klinkerplattor som golv återkommer i båda rummen. Dubbla uppsättningar av dusch, wc och tvättställ tar bort köbildning. I badrummet ordnar du med tvätten med hjälp av maskinerna till vänster. Här har du även skön komfortvärme i golvet som sällskap när du viker och sorterar.

Sovrum 2

Rummets breda fönster vetter mot den egna uteplatsen. Sängen står fint på ekparketten och bakom garderobens skjutdörrar kan kläderna hänga på ordnade rader.

Sovrum 1 och 3

Hemmets två mindre sovrum ligger i var sin ände av lägenheten. Det större ger gott om förvaring med hemmets andra klädkammare, och det mindre har en garderob i ena hörnet.

Hemfakta

Bostad
2-1101
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
1 av 7
Antal rum
4
Storlek
102 m²
Inflytt från
Juni 2020
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan