Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

11-1503, 3 Rum, 85 m²

Beskrivning

Maffig utsikt från balkongen på våning fem

Koppla av på någon av dina högt belägna balkonger eller njut av vad Kungsholmen har att erbjuda med restauranger och parker. Centrala Stockholm når du på tio minuter när du vill vidga ditt utbud.

Din Svanenmärkta trea är välplanerad och stilrent utformad med hållbara material. Här återspeglas naturen i matta gråskalor och i material av trä och sten. Här bor du högst upp i huset med utsikt åt två håll från dina två balkonger. I ditt nya kvarter möts grannarna på den lokala vinbaren och på innergården där gemensamt gårdshus och sköna bänkplatser väntar.

Entré

Välkommen in i en entré med smart förvaring med skjutdörrar. Här har du även hemmets städskåp där dammsugaren och moppen vilar mellan städningarna.

Kök och vardagsrum

Köket och vardagsrummet ligger vända åt Slottsparken. Här ger spatiösa bänkytor gott om plats för veckans matlagning. På din energieffektiva häll kokar pastavattnet upp på nolltid medan du skivar tomaterna. Kyl och frys i fullhöjd gör att matresterna och råvarorna får plats utan problem. Vardagsrummet ger plats för umgänge både inne och ute på balkongen.

Badrum

I badrummet finns tvättmaskinen och torktumlaren smart placerade under arbetsbänken med draperi. Skåpet ovanför ger tillsammans med tvättställets dubbla lådor plats åt badrumsförvaringen. Här ger den extra breda spegeln och duschväggarna i glas rymd åt rummet, och den harmoniska gråskalan påminner om svalkande klippbad.

Balkong 1 och 2

Här har du två balkonger att välja på när du vill ha frisk luft på hemmaplan. Sovrummets balkong vetter mot innergården, och balkongen i vardagsrummet blickar ut över Slottsparken. Här finns utrymme för gröna fingrar att anlägga en liten köksträdgård, och för bekväma utomhusmöblemang.

Sovrum 1

Ditt nya sovrum har en klädkammare som hjälper till att hålla rummet ordnat och vilsamt. Här finns plats för den breda sängen och sängborden där högen med böcker trivsamt kan vänta på lediga stunder.

Sovrum 2

Vägg i vägg ligger hemmets andra sovrum som passar bra som barnrum eller gästrum. Garderoberna i hörnet ger plats för kläder eller extrakuddarna. Från fönstret kan du blicka ner över vad som är på gång på innergården, och hemmets ljusa trägolv följer med även in hit.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan