Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

11-1402, 3 Rum, 85 m²

Genomgående lägenhet med stilfull design

På västra Kungsholmen bor du granne med klippbad, strandpromenader och parkhäng tio minuter från centrala Stockholm. Högt upp i huset ligger din stilfullt utformade lägenhet, vänd mot Slottsparken.

Välkommen till din nya lägenhet där ett öppet vardagsrum, stilfulla material- och färgval och två balkonger skapar ett hem att trivas i. Med två sovrum är det ett perfekt hem för den lilla familjen eller för dig som vill ha ett arbetsrum på hemmaplan. Hemmets ljusa gråskalor skapar harmoni och elegans och gör det enkelt för dig att inreda och skapa din personliga stil. Hållbara material i trä och sten påminner om Mälarens kippor och träden i parkerna.

Entré

Din nya entré välkomnar dig med god förvaring åt jackor och skor för Stockholms olika väder. Här finns även hemmets städskåp placerat.

Kök och vardagsrum

Här förbereder du imponerande långkok och slänger ihop frukostar på språng i ett energieffektivt kök utformat i stilren design. Bänkar och stänkskydd i slitstark och vacker kvartskomposit matchas med ljust gråa luckor med läderhandtag. Vardagsrummet ger plats för möblemang för middagar och fredagsmys, och balkongen blickar ut mot Slottsparkens lummighet.

Badrum

Ditt nya badrum är platsen för både tvagning och tvätt med takdusch och tvätt- och torkmaskin. Vitvarorna är smart undangömda under arbetsbänken med draperi som gör att rummet bibehåller sin harmoniska och spa-lika känsla med väggar och golv i vacker granitkeramik.

Balkong 1 och 2

Duka upp middagen på balkongen mot Slottsparken, och gnugga sömnen ur ögonen på sovrummets balkong mot innergården. Här har du två egna utomhusrum att inreda med utemöblemang och växtligheter. För de extra gröna fingrarna finns gårdens odlingslådor att tillgå.

Sovrum 1

I ditt nya sovrum har du smidigt och undangömd förvaring med klädkammare. Rummet ger plats åt den breda sängen och dubbla sängbord.

Sovrum 2

Det andra sovrummet är rymligt och lättmöblerat och försett med två garderober. Här finns plats för det stora arbetsbordet för kreativa stordåd, eller för säng och mysiga lekhörnor.

Hemfakta

Bostad
11-1402
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 7
Antal rum
3
Storlek
85 m²
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan