Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Genomgående lägenhet med stilfull design

På västra Kungsholmen bor du granne med klippbad, strandpromenader och parkhäng tio minuter från centrala Stockholm. Högt upp i huset ligger din stilfullt utformade lägenhet, vänd mot Slottsparken.

Välkommen till din nya lägenhet där ett öppet vardagsrum, stilfulla material- och färgval och två balkonger skapar ett hem att trivas i. Med två sovrum är det ett perfekt hem för den lilla familjen eller för dig som vill ha ett arbetsrum på hemmaplan. Hemmets ljusa gråskalor skapar harmoni och elegans och gör det enkelt för dig att inreda och skapa din personliga stil. Hållbara material i trä och sten påminner om Mälarens kippor och träden i parkerna.

Entré

Din nya entré välkomnar dig med god förvaring åt jackor och skor för Stockholms olika väder. Här finns även hemmets städskåp placerat.

Kök och vardagsrum

Här förbereder du imponerande långkok och slänger ihop frukostar på språng i ett energieffektivt kök utformat i stilren design. Bänkar och stänkskydd i slitstark och vacker kvartskomposit matchas med ljust gråa luckor med läderhandtag. Vardagsrummet ger plats för möblemang för middagar och fredagsmys, och balkongen blickar ut mot Slottsparkens lummighet.

Badrum

Ditt nya badrum är platsen för både tvagning och tvätt med takdusch och tvätt- och torkmaskin. Vitvarorna är smart undangömda under arbetsbänken med draperi som gör att rummet bibehåller sin harmoniska och spa-lika känsla med väggar och golv i vacker granitkeramik.

Balkong 1 och 2

Duka upp middagen på balkongen mot Slottsparken, och gnugga sömnen ur ögonen på sovrummets balkong mot innergården. Här har du två egna utomhusrum att inreda med utemöblemang och växtligheter. För de extra gröna fingrarna finns gårdens odlingslådor att tillgå.

Sovrum 1

I ditt nya sovrum har du smidigt och undangömd förvaring med klädkammare. Rummet ger plats åt den breda sängen och dubbla sängbord.

Sovrum 2

Det andra sovrummet är rymligt och lättmöblerat och försett med två garderober. Här finns plats för det stora arbetsbordet för kreativa stordåd, eller för säng och mysiga lekhörnor.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan