Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

11-1401, 4 Rum, 105 m²

Beskrivning

Social planlösning i natursköna Kristineberg

I familjens nya fyra samspelar smart planering med stilren design och generös förvaring. Hemma har du två balkonger att njuta av, och utanför dörren väntar västra Kungsholmens citynära natur.

Din nya lägenhet ligger högt belägen med ljust gavelläge invid Kristinebergs Slottspark. Två balkonger och en gemensam innergård skapar gott om utomhusmiljöer hemmavid, och i Kristineberg bor du i direkt närhet till parklek och bad i Mälaren, oavsett om du föredrar klippor, bryggor eller strand. Hemma väntar en öppen planlösning där kök och vardagsrum ger plats för familjen att umgås, och tre sovrum att dra sig undan till för lugn och ro.

Entré

I den välkomnande entrén finns plats för familjens ytterkläder i skjutdörrsgarderoben till höger. Här finns också plats för skostället och hatthyllan till vänster.

Kök och vardagsrum

Köket och vardagsrummet ger plats för umgänge och matlagning i en öppen planlösning. Här kan du vara med i samtalet som pågår i soffan medan du förbereder kvällens middag. Köksbänkarna i stilfull kvartskomposit ger en hållbar och tidlös yta för köksarbetet. På din energieffektiva häll blir stekpannan varm på nolltid, och du har gott om plats för förvaring av skålar och kastruller. I vardagsrummet kan du duka upp med festligt långbord eller kura i soffan.

Badrum och gästtoalett

Med både badrum och gästtoalett med dusch minskas risken för köbildning när ni är flera som ska iväg samtidigt. Rummen går i stilrena gråa toner och har väggar och golv i granitkeramik. Duschens klara glasväggar och den breda spegeln skapar elegant rymd. I badrummet finns familjens egna tvättstuga vid den vänstra väggen där kläder och lakan blir rena och torra med energieffektiva vitvaror.

Balkong 1 och 2

Den friska luften finns nära till hands med två balkonger. Koppla av i en bekväm vilstol eller påta i den urbana kryddodlingen. Det vackra trätrallsgolvet på vardagsrummets balkong skapar en känsla av park tillsammans med gröna växter.

Sovrum 1

Ditt nya sovrum ligger i hörnet och har dörr ut till den ena balkongen där du kan möta dagen med lite frisk luft. Här finns undangömd förvaring i klädkammaren som ger plats åt kläderna att prydligt sorteras efter färg eller funktion.

Sovrum 2 och 3

Familjens två mindre sovrum ligger vägg i vägg mot entrén till och passar perfekt som barnrum. Två garderober var ger gott om förvaring och här finns plats för sängen och skrivbordet vid sidan av legovärldar och myshörnor.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan