Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

11-1401, 4 Rum, 105 m²

Social planlösning i natursköna Kristineberg

I familjens nya fyra samspelar smart planering med stilren design och generös förvaring. Hemma har du två balkonger att njuta av, och utanför dörren väntar västra Kungsholmens citynära natur.

Din nya lägenhet ligger högt belägen med ljust gavelläge invid Kristinebergs Slottspark. Två balkonger och en gemensam innergård skapar gott om utomhusmiljöer hemmavid, och i Kristineberg bor du i direkt närhet till parklek och bad i Mälaren, oavsett om du föredrar klippor, bryggor eller strand. Hemma väntar en öppen planlösning där kök och vardagsrum ger plats för familjen att umgås, och tre sovrum att dra sig undan till för lugn och ro.

Entré

I den välkomnande entrén finns plats för familjens ytterkläder i skjutdörrsgarderoben till höger. Här finns också plats för skostället och hatthyllan till vänster.

Kök och vardagsrum

Köket och vardagsrummet ger plats för umgänge och matlagning i en öppen planlösning. Här kan du vara med i samtalet som pågår i soffan medan du förbereder kvällens middag. Köksbänkarna i stilfull kvartskomposit ger en hållbar och tidlös yta för köksarbetet. På din energieffektiva häll blir stekpannan varm på nolltid, och du har gott om plats för förvaring av skålar och kastruller. I vardagsrummet kan du duka upp med festligt långbord eller kura i soffan.

Badrum och gästtoalett

Med både badrum och gästtoalett med dusch minskas risken för köbildning när ni är flera som ska iväg samtidigt. Rummen går i stilrena gråa toner och har väggar och golv i granitkeramik. Duschens klara glasväggar och den breda spegeln skapar elegant rymd. I badrummet finns familjens egna tvättstuga vid den vänstra väggen där kläder och lakan blir rena och torra med energieffektiva vitvaror.

Balkong 1 och 2

Den friska luften finns nära till hands med två balkonger. Koppla av i en bekväm vilstol eller påta i den urbana kryddodlingen. Det vackra trätrallsgolvet på vardagsrummets balkong skapar en känsla av park tillsammans med gröna växter.

Sovrum 1

Ditt nya sovrum ligger i hörnet och har dörr ut till den ena balkongen där du kan möta dagen med lite frisk luft. Här finns undangömd förvaring i klädkammaren som ger plats åt kläderna att prydligt sorteras efter färg eller funktion.

Sovrum 2 och 3

Familjens två mindre sovrum ligger vägg i vägg mot entrén till och passar perfekt som barnrum. Två garderober var ger gott om förvaring och här finns plats för sängen och skrivbordet vid sidan av legovärldar och myshörnor.

Hemfakta

Bostad
11-1401
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 7
Antal rum
4
Storlek
105 m²
Inflytt från
April 2020
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan