Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

11-1303, 3 Rum, 85 m²

Ljus lägenhet med två balkonger

I din nya gemingående lägenhet ger fönster och balkonger åt två håll ett ljust och öppet hem att trivas i. Här bor du i en välplanerad och stilrent utformad trea med lummig innergård utanför dörren.

Starta den lediga dagen med en löprunda längst med Mälaren, eller bred ut dig på en filt i parken innan du tar tunnelbanan in till centrala Stockholm på tio minuter. Här bor du med naturen som granne i en urban miljö. Hemma väntar två rymliga sovrum och ett öppet kök där vitvarorna är snyggt integrerade i kökets ljust gråa design. Här lagar du veckans måltider på energieffektivt manér, och köksbänken i vacker sten ger generös plats åt skärbrädor och basilikaplantor.

Entré

I entrén välkomnas du av ett klinkergolv som sedan övergår i hemmets ljusa ekgolv. Här finns plats för ytterkläder för varierande väder och tillfällen. Smarta skjutdörrar gör att du slipper skrymmande dörrar till garderoben.

Kök och vardagsrum

Ditt vardagsrum har plats för ett större matbord och den bekväma soffan. Bjud in till middag och duka upp med utsikt över Slottsparken. Sommartid blir balkongen din egen uteservering. Köket öppnar upp mot vardagsrummet åt två håll. Med kyl och frys i fullhöjd slipper råvaror och matlådor trängas, och gott om bänkytor underlättar i förberedelserna av kvällens middag.

Badrum

Takdusch med glasväggar, bred spegel och väggar och golv i vacker granitkeramik dig ett stilrent och elegant badrum. Gott om förvaring under tvättställ och i väggskåp ger plats åt pryttlar och hjälper till att skapa ett harmoniskt rum. Badrummets vänstra sida gömmer tvätt- och torkmaskiner under arbetsbänken med draperi.

Balkong 1 och 2

I anslutning till vardagsrummet finns balkongen där du kan duka upp sommarmiddagen, och sovrummets balkong kan bli din lugna oas. Vardagsrummets balkong är försedd med trätrallsgolv som harmoniserar fint med gröna växter.

Sovrum 1

En luftig yta och klädkammare ger dig ett rymligt rum för vila och återhämtning. Här ryms den stora sängen som det är skönt att landa i vid dagens slut.

Sovrum 2

Även det andra sovrummet är rymligt och enkelt att möblera. Rummet har två garderober i hörnet och fungerar fint som barnrum eller arbetsrum.

Hemfakta

Bostad
11-1303
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 7
Antal rum
3
Storlek
85 m²
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan