Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

11-1303, 3 Rum, 85 m²

Beskrivning

Ljus lägenhet med två balkonger

I din nya gemingående lägenhet ger fönster och balkonger åt två håll ett ljust och öppet hem att trivas i. Här bor du i en välplanerad och stilrent utformad trea med lummig innergård utanför dörren.

Starta den lediga dagen med en löprunda längst med Mälaren, eller bred ut dig på en filt i parken innan du tar tunnelbanan in till centrala Stockholm på tio minuter. Här bor du med naturen som granne i en urban miljö. Hemma väntar två rymliga sovrum och ett öppet kök där vitvarorna är snyggt integrerade i kökets ljust gråa design. Här lagar du veckans måltider på energieffektivt manér, och köksbänken i vacker sten ger generös plats åt skärbrädor och basilikaplantor.

Entré

I entrén välkomnas du av ett klinkergolv som sedan övergår i hemmets ljusa ekgolv. Här finns plats för ytterkläder för varierande väder och tillfällen. Smarta skjutdörrar gör att du slipper skrymmande dörrar till garderoben.

Kök och vardagsrum

Ditt vardagsrum har plats för ett större matbord och den bekväma soffan. Bjud in till middag och duka upp med utsikt över Slottsparken. Sommartid blir balkongen din egen uteservering. Köket öppnar upp mot vardagsrummet åt två håll. Med kyl och frys i fullhöjd slipper råvaror och matlådor trängas, och gott om bänkytor underlättar i förberedelserna av kvällens middag.

Badrum

Takdusch med glasväggar, bred spegel och väggar och golv i vacker granitkeramik dig ett stilrent och elegant badrum. Gott om förvaring under tvättställ och i väggskåp ger plats åt pryttlar och hjälper till att skapa ett harmoniskt rum. Badrummets vänstra sida gömmer tvätt- och torkmaskiner under arbetsbänken med draperi.

Balkong 1 och 2

I anslutning till vardagsrummet finns balkongen där du kan duka upp sommarmiddagen, och sovrummets balkong kan bli din lugna oas. Vardagsrummets balkong är försedd med trätrallsgolv som harmoniserar fint med gröna växter.

Sovrum 1

En luftig yta och klädkammare ger dig ett rymligt rum för vila och återhämtning. Här ryms den stora sängen som det är skönt att landa i vid dagens slut.

Sovrum 2

Även det andra sovrummet är rymligt och enkelt att möblera. Rummet har två garderober i hörnet och fungerar fint som barnrum eller arbetsrum.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan